THE FLUFFY SKIRT

MIN FERIE LÆSNING

P1010055
P1010057

Jeg har altid godt kunne lide at læse – men har aldrig nogensinde haft tid eller overskud nok til at få det gjort. Men nu, da jeg endelig er student og har et fantastisk job hvor jeg ikke skal op hver dag klokken 06 eller lign. er det som om jeg bare har fået et kæmpe overskud oppe i mit hoved. Indenfor de sidste 3 uger har jeg læst både Fitzgeralds novellesamling “Historier fra Jazztiden” og Karen Blixens “Den afrikanske farm” – jeg slugte begge bøger helt og aldeles. Og især Fitzgerald, som jeg har nævnt mange gange før – er jeg fuldkommen forelsket i. Jeg elsker simpelthen hans værker selvom de er skrevet for 70-80 år siden. Så derfor har jeg lån to bøger af ham, som jeg kan prøve kræfter med. Og så har jeg også besluttet at jeg gerne vil afprøve noget Hemingway og Bukowski! Og nu da jeg er på ferie i Kroatien (dog “kun” i 9 dage) er der bare helt ro til at læse – selvom jeg nu nok ikke kommer igennem alle fem uger på samme ferie ;)
Hvad læser I her til sommer??

   

9 kommentarer

 • line

  Åh Johanne, du må læse “Huset i himlen” af Amanda Lindhout. Det er en virkelig fortælling om en canadisk kvinde, der vælger at rejse rundt som backpacker og ender som freelance journalist/krigskorrespondent, hvor hun bliver taget til fange og holdt som gidsel i Somalia fra 2008 og 15 måneder frem. Den er SÅ gribende, og man lærer virkelig at sætte pris på sit eget trygge liv!
  Derudover kan jeg anbefale “Du forsvinder”, som også er en rørende fortælling om kærligheden i en familie, hvor faderen får konstateret en hjernesvulst, som ændrer hans personlig (og familiens liv) fuldstændig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker at læse og sommerferie er bare en helt perfekt mulighed for at få læst igennem! Har indtil videre læst The Perks of Being a Wallflower, The Fault In Our Stars og Looking For Alaska – alle tre helt fantastiske ungdomsbøger! Derudover har jeg genlæst nogle bøger i Shopaholic serien, der bare er super søde, sjove og let læsning. Nu er jeg i gang med Fitzgerald’s The Beautiful and Damned, som er lidt svær at komme i gang med, men også rigtig god når man bliver opslugt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige nu læser jeg en bog, som jeg fik af min lærer til dimission.. Den hedder: “WIld”. Det er om en pige, som mister alt og kommer ud i noget skidt noget.. Så tager hun ud på en vandre tur der er 4000 km lang.. Altså forfatteren skriver om sig selv. Hun har selv været ude på denne rejse.. :) Jeg er hel afhængig af den.. jeg er snart færdig, og tror jeg kommer til, at græde når den er færdig.. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Jeg forsøger mig pt. med Robert Galbraiths (eller skulle jeg sige J.K. Rowling) The Cuckoo’s Calling. Jeg er dog ikke videre begejstret, og det går meget langsomt. Krimier er bare slet ikke mig, men jeg har et lille håb om, at jeg pludselig bliver opslugt.
  Ellers har jeg lige læst John Greens The Fault in Our Stars. Faaaaantastisk bog! Ville så gerne have førstegangs-gennemlæsnings-oplevelsen igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nærmest blevet forelsket i litteratur, og specielt i den danske, i løbet af 1.g, hvor jeg virkelig har fået øjnene op for dansk som fag. Jeg har indtil videre læst Josefine Klougart, som skriver så smukt, og særligt hendes ‘Én af os sover’ er noget af det smukkeste, jeg nogensinde har læst. Det er virkelig litteratur, der får en til at glemme at trække vejret. Knus

  http://www.mitfinurligeunivers.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ranvá

  Jeg har tænkt mig at læse og købe Christianes Beautybog ;-), har du hørt noget om den?
  Har I andre læst den eller hørt noget om den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er godt i gang med Kampen om tronen, som svarer til hele første sæson af Game of Thrones. Helt fantastisk at læse den også. Den kan dog være lidt langtrukken til tidee når man kender historien ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg skal læse hele serien om Pigen med den blå cykel, der handler om anden verdenskrig i Frankrig. Har allerede læst de tre første bøger, og jeg er helt slugt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Hej Johanne
  Fed blog du har!
  Jeg har selv lige læst Hemingway, den gamle mand og havet, og den er virkelig god! Kampen mellem manden og naturen, er spændende, og så skriver Hemingway jo bare fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE FLUFFY SKIRT