OH HOW I WISH

PERFEKT MORGEN MED STARBUCKS

P1011473 P1011477 P1011489Jeg har været så mega heldig at få tilsendt hele 2 kasser fulde af Starbucks nye Discoveries “skinny latte”. Da jeg gik i skole i Odense var jeg altid på min skole 40 minutter inden mødetid pga. min bus (story of a smalltown girls life) og der plejede jeg altid at suse forbi 7’eleven og købe en af de små starbucks take-away is-kaffer. Og her igennem sommeren hvor jeg bare er i Faaborg – hvor der altså ikke engang er en 7’eleven plejer jeg at lave min is-kaffe selv. Så det har bare været det BEDSTE hver morgen at kunne tage en ny Starbucks og hælde over lidt isterninger og nyde til min morgenmad. + som navnet angiver (“skinny latte”) er det ikke engang en syndig drik der er lavt fedtindhold og ikke meget sukker i heller. Og så er kaffen – som min øko-fairtrade-mor bed mærke i – fairtrade certificeret!
Tror godt jeg kunne gå hen og blive afhængig –  har allerede drukket en hel kasse på en uge (med hjælp fra Anna…)  Hvad er jeres favorit ting at drikke om morgenen?
Grunden til at jeg har fået de her Starbucks Discoveries er selvfølgelig fordi jeg de næste uger samarbejder med Starbucks fordi de har gang i en vildt fed konkurrence – man skal bare dele sit yndlingssted at drikke starbucks på instagram og bruge hashtagget #starbucksdenmark og så kan man vinde et rejsegavekort på €3.000! Mega awesome – I kan læse mere om konkurrencen lige HER

Dette indlæg er sponsoreret af Starbucks. 

5 kommentarer

 • Rose

  Haha, kan totalt relatere! Er selv en smalltown-girl og min mor er den vildeste øko-fairtrade fanatiker :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha nu er jeg desværre ik så voksen at jeg drikker kaffe endnu – mine nitten somre til trods. Men til gengæld er jeg en sucker for friskpresset appelsinjuice meget gerne med frugtkød, og specielt om morgnen. Har lige netop været afsted på Roskilde festival for første gang, og caféen nede i K-campen serverer seriøst den bedste appelsinjuice, som jeg og en veninde detoxede totalt med næsten hver morgen, nede ved søen med morgensolen på os. Vildt hyggeligt! Ellers så holder jeg også af at nyde det hjemme på mine forældres terasse med udsigt til skov og kornmarker. Men kaffe er det ik blevet til endnu, desværre ;) Virkelig fed knkurrence ellers!

  Xo Anna-Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte J

  Du kan være heldig at finde dem både i Rema og i Føtex men også på Statoil. :) Men det ser nu ellers lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie regitze Andersen

  Hej søde Johanne
  Ville lige høre dig, hvor du har dine fine glas fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OH HOW I WISH