BACKYARD BOHO

THE RED DRESS

P1011578   P1011602 P1011585 P1011613
Kjole, Vila // Sko, Aldo // Taske, New Yorker // Halskæde, Jane Kønig // Ur, Gina Tricot

GET THE RED DRESS LOOK ONLINE – CLICK THE PICTURES

                        

Her til aften var jeg med min familie nede på havnen i Faaborg og spise på noget som hedder “Jensens Fiskerrestaurant” – ja, seriøst – det hedder den. Og der var forholdsvis ok buffet med skaldyr og forskellige ting fra havet bagt i friture. Synes at de rygter jeg havde hørt om restauranten lød væsentligt mere fabelagtige end hvad det i virkeligheden var, men hvis man er totalt nede med laks og torsk i lange baner, så er det nok et hit. Anyways, dette gav mig anledning til at trække i min fine røde kjole fra Vila – jeg har fået brugt den alt for lidt, i forhold til hvor pæn jeg egentligt synes den er. Og det er nok fordi den er lavet i et temmeligt kraftigt materiale som gør den lige lovlig lun at rende i om dagen. Jeg håbede at jeg kunne finde den online hos nelly.com – hvor jeg i sin tid (i December) købte den – men den er der desværre ikke længere, ævæv. Har prøvet at finde et par gode alternativer til jer ovenfor. Nu vil jeg gå igang med at rydde op og få vasket lidt til ferien. Jeg tager nemlig en uge med hele den pukkelryggede til en lille ø Aspö –  i den Svenske skærgård på mandag. Og inden da har jeg lige planer om at lave en masse indlæg og videoer til jer, så må hellere bare se at komme i sving!
So long!

Dette indlæg er sponsoreret af nelly.com

6 kommentarer

 • Hvilket kamera har du? Vildt flotte billeder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den kjole er bare såå smuk til dig, er også vild med dit hår, det er så fint

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Julie,
   Årh mange mange tak! Var ellers rigtigt ærgerlig over hvor sjusket mit hår så ud på de her billeder, så mange tak! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine Madsen

  Hej Johanne,
  ville bare høre hvilke redigeringsprogrammer du bruger til dine billeder på computeren? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Celine,
   Jeg bruger picmonkey.com og så bruger jeg ogsp pixlr. com :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også bare rigtig flot til dig, den kjole der :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACKYARD BOHO