THE GIRL IN THE WHITE DRESS

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 10.000 HOS ALBATROS

collageklkæjlk

Det her er den nemmeste konkurrence – med den lækreste præmie nogensinde.
Alt I skal gøre for at være med er at signe op til albatros nyhedsbrev HER – og så deltager i lodtrækningen om en rejsegavekort på 10.000 kroner! Jeg kunne eddermame’ godt bruge 10.000 kroner til at finansiere mine flybilletter til Australien her i løbet af efteråret når Anna og jeg gerne vil afsted! Nå – men apropos rejser, så er jeg lige blevet færdig med at pakke og er næsten på vej ud af døren fordi jeg rejser til Kroatien imorgen tidlig. Jeg har verdens-skønneste rejse dag foran mig:
Bil fra Faaborg til Nyborg klokken 00 – med tog til København klokken 01:00 – så ankommer til til Kastrup klokken 03:00 – så skal jeg ellers lige vente i 3,5 timer før jeg flyver mod Split klokken 06:30 hvor jeg så endelig lander klokken 09:00 – derefter skal jeg lige med en ukendt turitbus og så ellers vente med kuffert og pis indtil klokken 18 hvor der går en færge til Vis – øen hvor vi skal bo!
Og øhh – fik jeg sagt at jeg har tømmermænd og sov 4 timer i nat? Pewwwha.
NÅ MEN – tilmeld jer den fede konkurrence lige HER!

2 kommentarer

 • Cindie Friis Jensen

  Hej Johanne!

  Jeg kunne super godt tænke mig en blog om bøger .. jeg ser du læser en del spændene bøger, men kunne egentlig godt tænke mig at høre hvilken bøger du læser og hvad du kunne forslå af læsning.
  – CJ
  PS. tak for en skøn blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  tilmeldt og ville være så fantastisk at vinde den lækre præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GIRL IN THE WHITE DRESS