MIDI ROMANCE IN SPLIT

FAVORITE BREAKFAST

10598723_311273449032779_784388678_n
Hvilke retter jeg favoriserer, kommer gerne i faser. Jeg har ikke en all-time favorit ret, hverken til morgen, middag eller aftensmad. Det eneste jeg har helt styr på er hvilken vin jeg bedste kan lide ;)
MEN – for tiden, er jeg virkelig glad for at spise ovenstående til morgenmad. Siden jeg er igang med mit gap-year nu og bliver i Danmark i et par måneder endnu inden jeg rejser til Australien med Anna, så er det vigtigt for mig at prøve at få noget struktur på mine dage – så jeg ikke bare holder weekend hver dag. Derfor er jeg begyndt at stå op omkring klokken 09 – og så enten løbe en tur og træne, eller tage til yoga eller zumba – og derefter spise en sund gang morgenmad og starte min dag tidligt og godt. Jeg plejer ellers at sove længe og starte dagen med kaffe og en cigaret (og det vil jeg nok også stadig gøre en del…) men jeg forsøger med den nye rytme.

Det jeg spiser er:
Stegte friske bøf-tomater fra vores have. Jeg putter bare lidt olivenolie på panden, skærer tomaterne i skriver og steger dem i et par minutter med lidt salt, peber og friskhakket basilikum.
Så smider jeg lidt kyllingestrimler (kan købes i netto, føtex osv) på panden og blander med et eller to æg. Det er skide sundt med æg lige efter træning, fordi de indeholder meget protein og lige så gør kyllinge strimlerne. Og for at der skal være lidt til den søde tand spiser jeg også nogen gange lidt skyr – min favorit for tiden er vanilje kokos, med lidt hørfrø kerner i stedet for müsli.
Måske lyder det avanceret i nogles øre – men trust me, det tager vitterligt ikke mer end 10 minutter at bikse sammen, og personligt synes jeg det er så meget mere spændende at spise end havregrød!

   

3 kommentarer

 • Super fedt indlæg.
  Det ser rigtig lækkert ud! ;)
  West // http://west.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Mh hvor ser det lækkert ud! Jeg har også lige påbegyndt mit sabbatår og synes indtil videre, at det er noget vanskeligt at holde en ordentlig rytme, fordi det er så fristende at ligge i sengen og lave ingenting haha :-) men forhåbentlig kommer det naturligt, når jeg begynder på job.

  Jeg har tænkt mig at eksperimentere med den meget omtalte shiagrød, som skulle være super lækker (og samtidig sund) som morgenmad. Har du prøvet den?

  Tak for en hyggelig blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Line,
   Dejligt at jeg ikke er den eneste der har lidt problemer med rytmen som frit menneske ;)
   Jeg har prøvet shai – og kan faktisk rigtig godt lide det. Det er så nemt, bare et glad mælk og en skefuld frø i køleskabet i en times tid og så er der lækker og virkelig sund morgenmad. For at gøre det lidt lækrere så bruger jeg altid soyamælk med vanilie smag til at lave shaigrøden på. Så smager det næsten som dessert :-)

   Selv tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIDI ROMANCE IN SPLIT