NEW IN - LINGERI OG LAKSKO

MINE IPHONE ‘NOTER’

image[7]image[15] image[13] image[12] image[10] image[9] image[8] image[5] image[2]image[4]image[3]

Nogle skriver dagbog, sådan den helt oldschool slags, med kuglepen på papir. Jeg skriver noter på min iphone. Og de længere tankestrømme bliver for som regel skrevet ind på computeren. Jeg har tonsvis af små fragmenter liggende i min dokumentmappe her på computeren. Og nogle af dem deler jeg også med jer af og til – som indlægget i sidste uge om det unge hjerte. Men idag skulle det altså ikke blive sådan, for jeg kom i tanke om at det er ret sjældent af mine iphone noter finder vej herind på bloggen – og det er egentlig en skam, for synes faktisk de er ganske opfindsomme (nogle af dem, i det mindste…) – så hermed, lidt af de småting som jeg – som oftest, skribler ned på min telefon når jeg sidder i bus 141 og lytter til musik. Hvor skriver I  mon jeres strøtanker ned henne, er i også på iphoe noterne eller den oldschool dagbog?

7 kommentarer

 • Cille

  Super god blog!
  – startede du din blog på Bloggers Delight, eller startede du et andet sted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg skriver heller ikke. Jeg snakker også engelsk Når jeg er alene hjemme. Så kan jeg snakke og alt fra hvad jeg syndes er fedt til hvad vi skal have til aftens mad :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg kan slet ikke se billederne :-(
  Der kommer et gråt billede frem hvorpå, der står:
  “Look who’s popular.
  Is this your photo?
  Upgrade to Plus for additional bandwidth.
  Photobucket.”

  Hvordan kan jeg evt. se dem? Eller gør jeg noget forkert?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Mie,
   Jeg har fået det fikset nu! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg har prøvet det helt old-school flere gange, men er ligesom fanget i den moderniseret verden – ender derfor oftest foran en skærm og taster løs. Det er en god måde at give afkald på en masse tanker eller måske ligge nogle tanker bag sig.
  Jeg synes også det er sjovt at se tilbage på hvad man har skrevet da man var yngre og genkalde diverse tanker. Her er jeg vildt dårlig til at beholde mine notesbøger, eller huske hvor jeg har efterladt dem. Men dokumenter bliver altid hvor man har gemt dem. Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Hvor er de søde og en god måde at få tanker ned på :)

  Jeg skriver hverken dagbog eller noter, i stedet taler jeg med mig selv (altså ud i rummet med lyd på) på engelsk når jeg har for mange tanker til at de kan være i hovedet. Det er lidt mærkeligt, men på den måde får jeg diskuteret det med mig selv eller får blot luftet mine tanker ud :) og det med at det er på engelsk det er bare fordi det er et skønt sprog og følelser lyder godt på engelsk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hvor er det sjovt! Det gør jeg faktisk også. Også med lyd på – også på engelsk. Nogle gange er det rart at få formuleret alting og så er det som om det er væk og man er mere tom og klar i hovedet bare ved at have fået det sagt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN - LINGERI OG LAKSKO