SNEAK PEAK

SARENZA SKOLETASKE-INSPO

Untitled #157

Skoletasker eller hverdagstasker er bare noget af et mest essentielle at have i sin garderobe. Jeg har sååå mange tasker som ikke helt er store nok til weekendtasker men for store til at bruge som håndtaske fordi jeg i mange år har skulle kunne fitte min computer ned i dem. Og jeg ved at størstedelen af jer derude går i skole, eller starter her 1. september osv. så derfor tænkte jeg at jeg ville lave et inspirations indlæg med fine skoletasker/hverdagstasker. Alle tasker ovenfor er fra den nye kollektion hos Sarenza.dk som netop lige er gået online. Selv er eg blevet dybt forelsket i  den quiltede taske fra Moschino, den koster også 1700 kroner, men daaaamn! Den skal på min ønskeliste det er helt sikkert, suk suk suk!

Dette indlæg er sponsoreret af Sarenza.dk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEAK