MINE IPHONE 'NOTER'

SØNDAGS SERIEN

a9935e64a09b838dcbk6a375cd2a6a089
tumblr_n4jbajwVDe1qa6axgo4_500
tumblr_n4jbajwVDe1qa6axgo3_500
ES_2

Modern Family. Det er min nye obsession, jeg har seriøst slugt alle 3 sæsoner på det danske netflix i løbet af halvande uge. Afsnittene varer kun 20 minutter, så de er lette lige at snige ind hver gang jeg lige trænger til at pause fra det hårde liv som student, haha. Modern Family er en comedy serie og  handler om en fantastisk amerikansk familie, bestående af en homoseksuelt par og deres asiatiske datter. En fuldkomme crazy ‘kernefamilie’ og en bedstefar, hans temperamentsfulde unge colombianske kone og hendes meget poetiske søn. Humoren i serien er så tør og akavet, på en virkelig virkelig god måde. Og det er helt klart værd et kig hvis man er til den slags! Der er så mange fine små indskudte jokes hist og her som faktisk tager seriens humor op på et lidt højere niveau end bare ‘sjovt, bøssen er klædt ud som klovn’ – jeg vil ikke skrive mere, for jeg skal tilbage under dynen og stene lidt mere. Men nu mangler jeg en  ny serie – nogle gode anbefalinger?

18 kommentarer

 • Zarish

  Hvis du er til den slags kan jeg anbefale: Community, Arrested development (alle sæsoner er på Netflix), It’s always sunny in Philadelphia, Big bang theory og the office! ligner lidt den samme slags humor som i Modern family, hvis altså ikke bedre ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Der findes helt op til fem sæsoner af Modern Family, og d. 24 september kommer sæson seks! (Y) #addicted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvis du er til Modern, så prøv The Office (det Amerikanske). Uden tvivl den sjoveste serie! Du lærer at elske og kende alle karaktererne og Steve Carell gør det fabelagtigt som en upassende, og elendig chef af verdens kedeligste papir-company.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja! Jeg elsker the office, for det er nemlig præcis samme akavede humor som den serie spiller på! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • suuus

  Weeds, en netflix original som Orange is the new black. Men “Weeds” er virkelig god, og ikke en man bliver færdig med lige med det samme. Så vidt jeg husker er der 8 sæsoner og afsnittene varer vidst 40 min. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Weeds er ikke en Netflix original.
   Weeds startede på Zulu for flere år tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Christensen

  Orange is the new Black!
  Jeg var skeptisk inden jeg gik i gang, men nu kan jeg SLET ikke vente til sæson 3 kommer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Game of thrones

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst – jeg sluger altså også bare den serie råt. Ser den med min kæreste og er altid utroligt irriteret over, at jeg så ikke kan se videre når jeg har alenetid. Er helt sikker på at min familie bliver lidt alla Phil og Claire.. hvis man må håbe det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  “Skins” er fantastisk og de har alle sæsoner på det danske netflix!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Der er mange, der nævner Orange is the new Black, og jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne anbefale den også, men den er bare slet ikke mig. Efter fem-seks afsnit sad jeg stadig og tænkte ‘Hvornår kommer denne serie i gang? Sker der ikke mere?’. Æv.

  Men af andre serier kan jeg absolut anbefale:
  Gossip Girl
  Pretty Little Liars
  Drop dead diva (min nyeste obession – den er fantastisk)
  Breaking Bad (selvom jeg afsluttede denne serie for en måned siden, har jeg lyst til at gå i gang igen. Den bliver bedre og bedre for hvert afsnit)
  Suits
  Disse serier er også på Netflix, så er der nok at tage af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Udover Orange, som alle de andre foreslår er Gossip Girl altid et hit. Men er man til det mere seriøse og spændingsfyldte, er Prison Break simpelthen fantastisk! Der er vist nok 5 sæsoner, så der skulle vist være nok til lidt mere end en uge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  One Tree Hill !!
  Pretty Little Liars

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Hansen

  Som de andre også skriver, så er Orange is the new black et must see!
  Derudover er jeg for tiden helt blevet grebet af Twisted, som også har utrolig høj underholdningsværdi (drama, thriller, high school).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej Johanne. Når du nu alligevel har Netflix, og har god tid, så vil jeg klart anbefale Orange is the new Black. Det er en virkelig god serie som handler om en helt normal kvinde som kommer i kvinde fængsel, pga. noget hun gjorde for 8 år siden. Hun hjalp sin daværende kæreste med at flytte nogle narko penge over grænsen. Man følger hendes liv, samt de andre indsatte og deres fortid. Hun møder også sin eks kæreste som fik hende med ind i narkomiljøet. Vildt god serie – den skal du bare se

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg nyder som dig ligeledes livet som student, og derfor ser jeg utrolig mange serier!

  “Orange is the new black” kørte jeg igennem på en uges tid, hvilket siger en hel del om underholdningsværdien!
  “How I met your mother” er også en klassiker (med mange sæsoner, hvilket er et stort plus!)
  “Switched at birth” fangede også min interesse, og viste sig at være overraskende god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Hvor mange sæsoner er der af Switched at Birthe? – har lige set den færdig, som like fra lige 2 minutter siden jeg skrev det her.. Men der er kun 3 sæsoner på viaplay og er ret sikker på at der er flere sæsoner?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Øver bøver
   Lige tjekket og sæson 4 udkommer først i år 2015… Så vi må bare vente! Har også LIIIGE afsluttet serien for 5 min siden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE IPHONE 'NOTER'