SØNDAGS SERIEN

WHITE NIGHT OUT

P1010295 P1010371 P1010298 P1010318 P1010377 P1010379 P1010347

GET THE LOOK ONLINE – CLICK THE PICTURES BELOW

                                                             

For noget tid siden spottede jeg denne suuuuuper sexede og fine kjole på nelly.com og måtte simpelthen have fingrene i den med det samme. Den kommer også i sort (HER) og der er den også rigtig fin, men jeg har bare en evig frygt for at blive en grå (eller sort…) mus i byen hvis jeg altid bare tropper op i sort. Størstedelen af min garderobe er hvid eller farverig og sådan føler jeg mig bedst tilpas. Selvom hvid altid medfører en maaaasse komplikationer som sort ikke gør, jeg nævner i flæng, lette pletter, gennemsigtighed når strukket for meget ud – gennemsigtighed generelt. Hvilket også er grunden til at der altså er lidt nipple-action på ovenstående billeder, for det så simpelthen tovligt ud med nipple-covers under denne kjole, det ligne bare at jeg havde enorme brystvorter, så det blev altså uden. Men hey – når musikken den spiller, så er der gu’ ingen der tager skade af lidt nipples.
Onsdag drager jeg til Sverige til et Nelly arrengement med bl.a. Tina Maria og Sandra – og skal helt sikkert have kjolen her med i tasken, den kunne jeg snildt få brug for!

Dette indlæg er sponsoreret af nelly.com

7 kommentarer

 • Frederikke Marie

  Hej Johanne,
  hvilket program bruger du til at redigere billeder og lave dine fine collager? Og hvordan laver du de små billeder med links til tøjet? – Synes det er SÅ smart! Kunne være virkelig fedt at høre fra dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du ser fantastisk ud! :)

  Jeg købte kjolen i min normale str. xs – men den var simoelthen var SÅ lille! Jeg kunne næsten ikke få den på, og så sad den rigtig træls ved brystet. Hvilken str har du den i? Og du fandt vel ikke en lynlås i den eller noget, som jeg måske ikke gjorde? :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Runa

  Hej smukke Johanne, sikke pragtfuld kjole du har fundet! Jeg kunne godt tænke mig at høre, om det er nødvendigt at bruge tape for at få barmen til at sidde flot? Og er kjolen så stram at der ikke er risiko for bryster på afveje?
  Mange hilsner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Hold da op en smuk kjole tilmed fantastiske smukke krøller. Hvordan laver du mon dem? Med krøllejern eller fladjern? Kender du gode hår-toturial-youtubere man bør tjekke? Super smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Du ser fantastisk ud! :D Girl power..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Hej Johanne! :-) hvilken længde har din lovetag halskæde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super lækker kjole, den klæder dig godt! Hvilken str har du købt kjolen i? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS SERIEN