FAVORITE BREAKFAST

WHITE PEPLUM HEM

P1010173 P1010178 P1010186 P1010161 collage
Kjole, ASOS // Taske, H&M // Sko, ASOS // Briller, Kroatien // Halskæde, Jane Kønig //

GET THE LOOK ONLINE – CLICK THE PICTURES

                      

Et lille outfit – i min nye virkelig yndige asos kjole. Er vild med formen på kjolen, det  er så basic og alligevel rigtig fint! Det snit som kjolen har i bunden kaldes peplum hem – fordi det jo er samme koncept som de peplum bluser og kjoler der har læg i taljen – men de er i stedet placeret lavt på hoften , og det giver kjoler et rigtig fint afslappet look synes jeg. Har også 4-5 kjoler hængende med netop dette snit. Mange af dem faktisk fra asos – skal jeg lave et indlæg med den slags kjoler?
Og så afprøver jeg også for første gang den spidse ballerina tendens. Jeg har ikke haft et pa ballerinaer på de sidste 4 år tror jeg – men er ret glad for denne nye spidse slags. De minder egentligt mest af alt om et par flotte stiletter bare gjort til flade sko. Og med mine 175 cm lange kadaver er det faktisk ret så smart. Både asos, nelly og sågar H&M har nogle gode bud på den tendens hvis det skulle friste :-)
Nu vil jeg lave aftensmad til de gamle og gøre mig klar til aftenens strabadser – ses i byen venner!

Dette indlæg indeholder affiliate links

5 kommentarer

 • Trine

  Dit hår ser fantastisk ud på de her billeder! Vil du dele din hemmelighed? Jeg har kigget dine tidligere indlæg ang hår, men jeg synes bare ikke det ligner de her bløde krøller.

  Kærlige knus Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Lav hellere end gerne et indlæg om disse kjoler. De er så smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Johanne. Sikke en smuk kjole – og den sidder bare mega pænt på dig. :D Overvejer at klikke den hjem, men er i tvivl om kjolen vil sidde pænt hvis man (mig…..) har brede hofter – hvad tror du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amanda holm

  Heej johanne. Sikke et flot outfit jeg er helt vil med kjolen. Jeg har et spørgsmål som jeg håber du vil besvare. Det er nok ret privat men jeg føler at jeg selv er ret lav (1.69). Jeg ved ikke om det bare er mig. Men ville vide hvor høj du er? Da du ser ret høj ud på dine billeder. Ps jeg er 16 år gammel. Knuus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mina

  Kære johanne. Jeg ved godt det er en lidt kedelig komentar jeg kommer med og du har måske hørt det før. Men jeg begynder så småt at savne den gamle TheBLONDIbabzzii – blog. Jeg ved du bliver ældre med tiden og derfor måske ikke gør de ting du gjorde førhen, dvs. Er meget eftertænksom med dine opslag. Men jeg kunne meget bedre lide de indlæg som du bare lavede tilfældigt, som blev en succes hos dine læsere på ingen tid. Jeg savner dine videoer mest af alt, fordi det hele var så levende og gav en følelsen af at man selv var der og du snakkede nærmest direkte til en. Kort sagt gjorde det bloggen mere subjektiv, modsat nu hvor jeg føler den er mere objektiv og “åben”. Jeg savner din kreativitet, og dine fantastiske, anderledes oplevelser som du delte med os. Jeg håber at du en dag når du får tid, vil tage dig tid og tænke over dine læsere/følgeres ønsker og tanker. Kærligste hilsner en læser gennem 3 år. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITE BREAKFAST