VIDEO // HVAD ER SPLAY?

3 FAVORIT FRISURE + GUIDES

PicMonkey Collageqdqdq

Krøllejern HER // Børste HER // Extension HER

Min all-time favorite go-to frisure er de store løse krøller. De er så nemme at lave hvis man har et stort krøllejern, så tager det altså helt alvorligt ikke mere end 10 minutter. Og jo mere man reder håret dets jo større og løsere bliver krøllerne – selvklart. Jeg gør også tit det, at jeg laver krøllerne om aftenen inden jeg går i seng og så er de helt perfekt bølgede og løse når jeg vågner om morgen.

PicMonkey Collagee2e2

Glattejern HER // Extensions HER

Denne frisure er især god at lave med et clip-on extensions sæt, da man bare kan placere alle klipsene bag på hovedet lige under hestehalen og derved skjule alle clipsne rigtig fint. Dette look står meget i kontrast til de store løse krøller ovenfor, men nogen gange klæder det et outfit virkelig godt at lave så lidt støj som muligt going-on omkring håret og ansigtet. Og dér synes jeg at en super slicked back hestehale kan gøre tricket.

PicMonkey Collagedqqdq

Extensions HER
En løs rodet knold er til de dage hvor man 1: virkelig virkelig ikke gider stå og bøvle med håret og 2: vil beskytte sit eget og sine extensions imod al den varme som det ellers får igennem glattejern og krøllejern. For mit vedkommende smider bare det forreste af mit hår til én af siderne og trækker det bagud i knolden, det er bare for at der sker en lille smule i fronten. Og så lige et par løse totter ned omkring siden af ansigtet/halsen og så er man good to go’!
Jeg håber I kunne bruge dette inspirations indlæg til lidt nye frisure!

Dette indlæg er sponsoreret af Rapunzelofsweden.dk

5 kommentarer

 • Annika

  Hej Johanne!
  Det kunne være mega fedt hvis du ville lave en video eller sende et link til hvordan du laver løse krøller i dit hår:)
  Mvh annika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for en rigtig god guide! Virkelig lækkert : )

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nataschachr

  Hej :) nu regner jeg med at du har brugt stylingjern fra Rapunzelofsweden.dk – hvordan er kvaliteten på krøllejernet?

  (evt. en læser som har prøvet det?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej et lækkert og gennemført indlæg – thumbs up herfra :)
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Marie

  Hej Johanne,
  hvilket program bruger du til at redigere billeder og lave dine fine collager? Og hvordan laver du de små billeder med links til tøjet? – Synes det er SÅ smart! Kunne være virkelig fedt at høre fra dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO // HVAD ER SPLAY?