INVITATION TIL MAGNUM/ GRANDMA'S HOUSE FEST IMORGEN

5 UPS AND 5 DOWNS // TINDER, HVIDLØGSSMØR OG POWERBOWLING

10684100_613763492077375_640600256_n

Jeg vil nu introducere jer for mit absolut ikke særligt originale, men dog stadig ok morsomme nye søndags-tiltag her på bloggen, nemlig 5 UPS AND 5 DOWNS – I denne uge. Jeg vil lave en form for kort evaluering på ugen som er gået, hver søndag fremover og smide det op på bloggen her så I kan læse med på hvilke eskapader og uhyrligheder jeg mon går igennem på ugentlig basis.

5 UPS I DENNE UGE:

At man på tinder ikke taber (så meget) ansigt, fordi ingen kan se at man liker dem derinde, før at de liker tilbage.

At jeg igår vågnede op ved siden af en pizzaslice med salat og dressing, fordi jeg om natten havde været så sulten at jeg havde ment at én slice ikke var nok.

At jeg har optaget en ny serie mega fedt serie – Outlander, som ligger på Viaplay.dk

At jeg var så effing vild til powerbowling at jeg lavede stricke da den røde kegle stod forrest og vandt en omgang meget blå, meget små og slushice-shots til hele bordet.

Hjemmelavet hvidløgssmør.

5 DOWNS I DENNE UGE:

At jeg ved hvordan Tinder fungerer, fordi jeg har haft en profil derinde siden i fredags.

At jeg vågnede op ved siden af en pizzaslice og ikke en mand igår.

At jeg efter at have spist sundt og trænet ugens første dage, sammenlagt torsdag og fredag indtog: 1 cheesebruger,  1 alm. burger, 1  stor pomfrit, 2 pizza slices, 1 halv frysepizza, 2 poser chili cheesetops og umanerligt meget hvidløgssmør og dertil en meget stor mængde af alkohol.

At jeg købte en ny selvbruner som skulle være fast-dryin’ og super nice, men da jeg så sprøjtede den på huden faktisk bogstaveligt gav en air-brush effekt. Fordi det simpelthen var en form for selvbruner/pudder sprøjte. Så stod jeg ellers der med et helt orange badeværelse.

At den nye serie Outlander på Viaplay.dk kun har én sæson. Og at jeg allerede har set denne.

7 kommentarer

 • Emma

  Outlander er vildt fed! er også snart ved at være færdig med første sæson :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Fuck dig, Johanne… Nu har jeg lige set alle 8 afsnit af Outlander på Viaplay, og nu kan mit liv ikke fortsætte :( Det ender herre-meget med, at jeg spiser pizza i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Sjovt tiltag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Outlander er super fed… Men det er kun halvdelen af sæsonen som ligger på Viaplay… De sidste 8 afsnit har først præmiere i USA til April næste år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Hvordan kan dét at vågne op ved siden af mand være bedre end pizza?

  Nå, anyways, fedt tiltag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ja, outlander er virkelig god.
  Det kan også anbefales at læse bøgerne bag, hvis du er til sådan noget ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Super fedt tiltag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INVITATION TIL MAGNUM/ GRANDMA'S HOUSE FEST IMORGEN