AUGUST SHOPPING-HAUL // VIDEO

“HVORDAN LAVER DU DINE KRØLLER?”

P1010379

Da jeg lavede indlægget om kjolen på ovenstående billede var der en heeel masse af jer som ville vide hvordan jeg havde lavet de store bølgede krøller. Og heldigvis for mig – og måske jer også I guess, har jeg faktisk allerede for nogle måneder siden lavet en video-tutorial på mine store krøller. Keep in mind dog, at jeg faktisk på ovenstående billede havde sovet med krøllerne en nat, samt redt dem igennem med en almindelig hårbørste –  så de derfor var blevet ekstra bølgede og knap så “proptrækker”-agtige som krøllerne i videoen bliver. Håber I kan bruge tutorialen!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUGUST SHOPPING-HAUL // VIDEO