DAY TO EVENING // SHEINSIDE SHOPPING

“JEG HAR ALTID GERNE VILLE VÆRE EN AF DE PIGER DER DUFTEDE AF SKYLLEMIDDEL”

P10102091

INDLÆG FRA 20. SEPTEMBER 2014 – REPOSTET FORDI JEG SYNES DET STADIG ER RELEVANT.

Jeg har altid gerne ville bo i et af de der hjem, hvor der bliver brugt så tilpas meget skyllemiddel at hjemmet og alle de som bor der dufter rent og af vaskepulver. Sådan var rigtig mange af de hjem jeg havde legekammerater i da jeg var yngre. Og nu når de piger og for den sags skyld også drenge som kom fra de velduftende hjem er vokset op, så ser de altid så rene ud. Jeg har altid gerne ville være en af de der piger der bare så så rene og velplejede ud. Én af dem som har naturligt meget lyst hår som er helt fe-agtigt og silkeblødt. Jeg har altid gerne ville være én af de piger som, når de kommer ind i en tog kupé eller en bus og sætter sig, bringer en elegant duft af deres Chanel parfume med sig. Én af de slags piger som har styr på alle deres ting, på deres økonomi, deres familieliv og som har et helt hav af lige så smukke og rene og velduftende veninder. Jeg har altid gerne ville være én af de der piger som altid har en kæreste og som altid bliver sat pris på af den ene og den anden. Én af de slags piger som har mødre der kommenterer deres billeder på facebook og skriver dem søde SMS’er. Én af den slags piger som tager på skiferie og dyrker motion fordi de faktisk synes det er sjovt og dejligt.

Men, det er jeg ikke. Det er jeg slet ikke. Jeg kommer fra et hjem hvor der altid er byggeprojekter igang. Hvor mine forældre har bygget stort set det hele selv og  hvor 50% af møblerne er fundet på loppemarkeder. Hvor der de sidste 18 år har været et løst håndtag på døren til stuen, som mange gode sweaters er gået i stykker på. Jeg kommer fra et hjem hvor man ikke bruger parfume, hverken i shampoo, håndsæbe eller skyllemiddel, et hjem hvor jeg selv har lært at ligge make-up, fordi ingen andre brugte den slags. Jeg har aldrig stået på ski og jeg dyrker i hvert fald ikke motion fordi jeg synes det er sjovt. Jeg har købt min første Chanel parfume i en alder af 18 år og købt mit eget skyllemiddel med bamse-logo og parfume. Og jeg dufter stadig ikke en hel tog kupé op når jeg træder ind, for jeg har som regel lige røget en cigaret og drukket en kop kaffe inden jeg satte mig. Og jeg har ikke naturligt lyst fe-agtigt hår, som altid falder ned over skuldrene som  silke, jeg har lidt halv kruset vikinge-hår som stritter i alle retninger hvis ikke jeg styrer det. Og jeg har ikke et hav af veninder. Jeg har måske 3 rigtig tætte og så et par kammerater. Jeg har aldrig haft en kæreste og min mor kunne aldrig drømme om at skrive søde ting på facebook eller sms. Men så har jeg så meget andet. Så har jeg alt det her, jer og mit vilde liv som blogger og youtuber, som jeg har skabt for mig selv, med de ting som jeg har inde i mit hoved.  Ting jeg måske ikke nogensinde ville have lært at kæmpe for eller udvikle, hvis jeg kom fra lige præcis et andet udgangspunkt end mit eget. Jeg har muligheden for at bygge ting op – lige præcis det op som jeg selv vil. Og jeg kommer aldrig til at blive én af de piger som dufter af skyllemiddel, men det er måske også okay, for hvad er duften skyllemiddel imod evnen til at lave noget ud af ingenting.
Måske vil jeg bare sige til jer, hvis der altså er nogen, som har det lidt ligesom mig, at I stræber efter at være noget andet – nogen anden, at det bliver I aldrig. I er jer og I kommer frs jeres udgangspunkt, og det er godt nok, for hvis I vil, kan I med det – gøre alt hvad i drømmer om.

38 kommentarer

 • josephine

  Jeg er stadig helt vild med dette indlæg, Johanne, og jeg vender tilbage til det et par gange årligt. Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  <3 åwww :) så er vi to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Det bedste indlæg jeg nogensinde har læst! Alt hvad du har beskrevet, er præcis sådan som jeg altid har haft det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tak for de meget reflekterende og personlige indlæg, som du har skrevet på det seneste. Det er virkelig skøn læsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne J

  Jeg er vild med det her!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det bedste indlæg jeg til dags dato har set, af alle de bloggere jeg følger, så godt skrevet! du rammer plet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Sååå skønt et indlæg at læse! Meget jordnært og ærligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Som de andre skriver, så rammer du plet! Jeg har selv haft de samme tanker (også om vaskepulveret haha), og kommet til samme erkendelse som dig (:
  Endelig flere af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yas

  Det her er et af de bedste blog opslag (eller hvad man nu kalder det) som jeg har læst. Jeg går selv igennem en lidt svær periode omkring mig selv og min selvtillid (som ikke rigtig er der) men det her som du har skrevet, det skubbede mig lige lidt frem !
  Smukt skrevet og thumbs up!

  Og ps, jeg har prøvet i flere år at stinke af rent skylle middel og pulver, men duften forsvinder haha :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  Har faktisk selv gået rundt med disse tanker…. ikke lige at jeg ville dufte af vaskepulver, men mere hvorfor alle andre er så perfekte? Og hvordan dem der ikke er perfekte, alligevel kan være tilfredse med det hele? og hvorfor kan man bare aldrig det selv?!
  Det er noget mærkeligt noget alt sammen, men det hjælper virkelig når der bliver sat ord på det, som du lige har gjort:)
  Mere/flere af de her indlæg!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget tankevækkende og smukt! Så føler man sig ikke så alene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Smukt indlæg Johanne! Ikke alle er født med en sølvske i munden og velduftende håndklæder, det synes jeg at du får forklaret rigtig smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Zajac

  Virkelig erholdt indlæg, dette er en af de bedre, uden tvivl, også fordi man kan sætte sig ind i det du skriver, man føler det er en selv man læser om!
  Du skal virkelig være stolt over det du har nået!
  Du har nået der til, hvor mange ønsker at komme hen, der er så mange der ser op til dig, fordi du er så hudløs ærlig, og bare gør hvad du vil og ikke er bange, for hvad folk siger om dig.

  Alt respekt her fra, stor ros og du og din famile kan kun være stolt af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha!
  Du er ikke den eneste der har det sådan.

  Lille sjov info: Reklamen på din blog er nu Neutral vaskepulver, haha! :) ingen parfume i det. åha altså.

  http://www.cajap.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelise

  Lige hvad jeg har gået at tænkt på! Dejligt der er flere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yara

  Jeg blir så glad av å lese dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Lige hvad jeg havde brug for at blive mindet om, lige netop i dette øjeblik, hvor jeg sidder halv-trist uden grund. Tak Johanne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg syntes det er rat af vide, der er andre som også har det sådan. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • floora

  Måske er der nogen som ønsker det liv, som du har eller det, som jeg har uden overhovedet at vide hvordan vores liv er. Hvorfor kan vi mennesker aldrig være helt tilfredse med os selv eller acceptere det vi ejer. Hvorfor vil vi hele tiden have mere eller bare skifte noget ud med noget andet. Pointen er, at vi bør sætte pris på os selv og vores liv, for hvis vi alle bliver ved med at ønske at være på en anden måde, hvad er så det “perfekte”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det her er af hjertet, det bedste indlæg jeg i 2 år som fast bloglæser har læst. Det du beskriver er lige mig, der ramte du sku plet Johanne ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Langvad

  Hold op hvor er det et tanke vækkende og smukt indlæg. Jeg kan relatere til meget af det du skriver – dels fordi jeg har været en af dem, som aldrig har passet ind nogen steder og derfor ikke havde så mange venner.

  Utrolig rart at du kommer med sådan et indlæg, så ved man, at man ikke har været alene med den følelse på tidligere tidspunkt.

  Det her indlæg er dels også grunden til, at du er den eneste blogger jeg følger! Thumbs up Johanne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Wow! Virkelig et smukt indlæg, der får mig til at tænke. Tak for det Johanne, af hjertet tak! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  VIRKELIG et af de bedste indlæg jeg har læst. Ever! Så flot skrevet, og jeg tror, at mange kan relatere til netop dette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Meget inspirende skrevet Johanne! Når man kan kende sig selv i flere af tingene, begynder man at sætte en smule perspektiv på ens tilværelse.
  -Tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du så skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • antonie

  virkelig godt skrevet, og er sikker på enormt mange piger relaterer til sådan et emne! det gør jeg i hvert fald! xx much love <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Smukt smukt indlæg!
  Du er meget inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Virkelig godt indlæg! dejligt du reflekterer så meget over tingene og deler dem her på bloggen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Dejligt at læse om piger der har det som mig! Jeg kommer fra et hjem af præcis samme type! Jeg er ikke en af de piger, som altid ser velplejet ud og dufter af parfume, jeg har hestehår der næsten aldrig ser sundt og smukt ud! Dejligt at vide jeg ikke er den eneste :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Super godt blogindlæg Johanne!
  Jeg har som dig til tider også ønsket at jeg var en anden og så anderledes ud og det gør jeg stadig, men samtidig sætter jeg også stor pris på alle de skønne ting jeg har i mit liv og jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der har det sådan.
  Jeg beundrer dit store arbejde som blogger og youtuber og synes du klarer det rigtig godt! Du for sej! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Laursen

  Love this.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Fedt indlæg! Jeg går og dulmer med samme tanker og idéer, og det du beskriver er et perfekt liv, hvor alting er som det skal være, men i virkeligheden, så må det perfekte liv være kedeligt… Det er vores fejl der skaber os (??), og så ville det også være kedeligt, hvis alle var ens. Alt det du har som person, det er kun dig der har dét – og det gør dig helt speciel – det gør dig, dig, u know? Hvis bare jeg selv kan forstå det – det er altid nemmere at sige det til andre – går stadig og banker mig selv i hovedet over, at jeg ikke er god nok (på flere punkter, personligt stuff).

  Igen, super fedt indlæg, hvor vi (jeg) fik lov til at reflektere over vores eget liv også. Rigtig god søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Lige i øjet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  Amen!

  Og skide ggodt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAY TO EVENING // SHEINSIDE SHOPPING