OFF TO COPENHAGEN

NEW FAUX FUR


P1010737 P1010766 P1010758 P1010778

CLICK THE PICTURES – GET THE LOOK ONLINE

                                              

SÅ er jeg endelig hjemme og har tid til at få ordnet mine værelser diverse møder, mails og selvfølgelig bloggen. Alting herhjemme flyder, fordi jeg som tidligere nævnt i disse uger mere eller mindre bare er hjemme for at skifte tøj og pakke en ny taske og så ud af døren igen. Allerede fra på torsdag smutter jeg nemlig til København igen til nogle forskellige arrangementer og kaffe-slaperaser med søde bloggere. I sidste uge var jeg til det sejeste nelly.com event – hvor jeg bl.a. fik den fine faux fur på billederne og mange andre lækre sager (optager et video-haul til jer senere idag) Og senest her i weekenden har jeg været sammen med 13 andre super søde og dygtige youtubere ( bl.a. Novopleco, Kristian Kulmbach, Kristine Sloth, Eiqu Miller, Julia-Sofia, Sarah Dyrhave, Simone Wulf og mange flere) fordi vi er gået sammen og har joinet Splay – nordens største netværk på youtube. De har haft kæmpe succes i Sverige med at hjælpe os youtubere til at skabe bedre materiale til vores seere og til at udleve vores drømme og udvilke vores idéer. Det hele er så spændende og fedt og jeg glæder mig meget til at sløret for netværket bliver helt løftet. Det sker inden for de nærmeste uger, hvor vi vil kunne vise jer hvad vi arbejde på i weekenden – og derefter vil jeg også poste et par vlogs som jeg optog på turen.

Dette indlæg er sponsoreret af nelly.com

14 kommentarer

 • Line

  Hvordan er pelsen i størrelsen? Overvejer nemlig at bestille en hjem selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kan ikke finde jakken i andre farver end beige og sort på hjemmesiden, din er da grå, er den ikke? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Marie

  Hej Johanne,
  hvilket program bruger du til at redigere billeder og lave dine fine collager? Og hvordan laver du de små billeder med links til tøjet? – Synes det er SÅ smart! Kunne være virkelig fedt at høre fra dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flott antrekk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej Johanne :) Hvor er dine bukser fra, som man ser på billedet og ikke linket? De er vildt fede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Teut

  Hold nu op, hvor er du sprød i det outfit. Wauw! Det er ikke ofte jeg misunder andres kroppe, da jeg selv er en slank pige, men hvor er du da lækker! Jelly much? Yes!
  Oh well, er dine jeans på billedet magentil dem som du har linket? Synes de ser lidt anderledes ud og jeg er bare NØDT TIL at eje dine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er dine bukser fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Bjørnsholm

  hej johanne hvor er din taske fra, fra billederne ?:)

  mvh. Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ser du bare fin ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Okay, jeg bliver nød til at sige det her, og det gør jeg ellers aldrig, men, hold kæft hvor er du lækker i det outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Haha, det er jeg glad for at du valgte at gøre idag så!
   Tusinde tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF TO COPENHAGEN