OFF TO COPENHAGEN

NEW FAUX FUR


P1010737 P1010766 P1010758 P1010778

CLICK THE PICTURES – GET THE LOOK ONLINE

                                              

SÅ er jeg endelig hjemme og har tid til at få ordnet mine værelser diverse møder, mails og selvfølgelig bloggen. Alting herhjemme flyder, fordi jeg som tidligere nævnt i disse uger mere eller mindre bare er hjemme for at skifte tøj og pakke en ny taske og så ud af døren igen. Allerede fra på torsdag smutter jeg nemlig til København igen til nogle forskellige arrangementer og kaffe-slaperaser med søde bloggere. I sidste uge var jeg til det sejeste nelly.com event – hvor jeg bl.a. fik den fine faux fur på billederne og mange andre lækre sager (optager et video-haul til jer senere idag) Og senest her i weekenden har jeg været sammen med 13 andre super søde og dygtige youtubere ( bl.a. Novopleco, Kristian Kulmbach, Kristine Sloth, Eiqu Miller, Julia-Sofia, Sarah Dyrhave, Simone Wulf og mange flere) fordi vi er gået sammen og har joinet Splay – nordens største netværk på youtube. De har haft kæmpe succes i Sverige med at hjælpe os youtubere til at skabe bedre materiale til vores seere og til at udleve vores drømme og udvilke vores idéer. Det hele er så spændende og fedt og jeg glæder mig meget til at sløret for netværket bliver helt løftet. Det sker inden for de nærmeste uger, hvor vi vil kunne vise jer hvad vi arbejde på i weekenden – og derefter vil jeg også poste et par vlogs som jeg optog på turen.

Dette indlæg er sponsoreret af nelly.com

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF TO COPENHAGEN