LEATHER ON MAKE-UP OFF

NYT PÅ SHOPPEN

Skærmbillede 2014-09-28 kl. 23.34.48

Jeg har opdateret kohlmetzcloset.tictail.com med en masse fine ting, som jeg elsker, men må indse at jeg bare ikke får brugt nok. Der er alt fra lyserøde sneaks, til imiteret læderjakke og splintet-ny gallekjole besat med perler. Det går altid stærkt når jeg opdaterer shoppen, så hop ind og tjek det ud HER hvis du har haft øje for nogle af de sager jeg har vist frem her på bloggen i tidens løb.

2 kommentarer

  • Frederikke

    Hvor høj er hælen på weekday støvlerne?:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arg! Det er gået alt for stærkt med de items, som jeg godt kunne tænke mig! Øv! Sættet er dog også ret lækkert, så det overvejer jeg lige – selvom det godt er en størrelse større, end hvad jeg plejer at bruge hmm..

    http://modetendenser.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER ON MAKE-UP OFF