THE CHUNKY KNIT

SHOE GUIDE FOR FALLL

Untitled #166
Untitled #167
Untitled #168
Untitled #169

CLICK THE PICTURES – GET THE SHOES

                   

Så kickede sygdommen for alvor ind. Jeg havde ellers tonsvis af planer i kbh som jeg nævnte i forrige indlæg. Jeg nåede kun til Odense, hvor jeg har ligget brag imens Anna har plejet mig. Men der er jo en up-side ti at være syg (faktisk 2 for mit vedkommende) den første er online shopping. Jeg har nemlig lige klikket den knæhøje wedget støvle fra øverste collage hjem. Ihhh hvor jeg glæder mig til at style den med en lang sweater, halstørklæde og en quiltet taske. Nå, men den anden up-side til at være syg, har faktisk  intet at gøre med selve sygdommen, det er bare ren og skær selvforkælelse. Jeg købte mig nemlig en nu Iphone 5S igår! Og SHIT hvor er den bare knaldhamrende fed. Det er simpelthen helt utroligt at jeg som blogger i så lang tid har kunne klare mig med en gammel iphone 4 med smadret frontkamera, haha. Never again. Jeg valgte at købe den igår eftersom den nye iphone 6 lige er blevet lanceret og de gamle telefoner derfor falder i pris. Jeg købte den derfor i humac til 4800 kroner hvilket er virkelig billigt. Så skulle jeg selvfølgelig lige have beskyttelsesskærm og forsikring og så løb det alligevel op i de 6000 kroner, men det var et rigtig godt tilbud og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Nu vil jeg til at pakke mig ind i en stor sweater og MEGET store solbriller og kravle ned i byen og få lavet negle, det kan man altså godt selvom man er syg!

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

7 kommentarer

 • Frederikke Marie

  Hej Johanne,
  hvilket program bruger du til at redigere billeder og lave dine fine collager? Og hvordan laver du de små billeder med links til tøjet? – Synes det er SÅ smart! Kunne være virkelig fedt at høre fra dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Johanne, laver du din julekalender igen i år? Har denne weekend haft alle dine julekalender afsnit kørende, da de virkelig er nogle af de mest hyggelige! Synes det er så fantastisk du har kunnet overskue det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Rebecca.
   Det kan du tro jeg gør! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Johanne. Det er lidt udenfor emne – men ved du om Stan Smith sneakers stadig er cool? :-)
  Kærligste hilsner fra Nanna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hvis du spørger mig er Stan Smith sneakers totalt the shizzle! Jeg ville ønske jeg havde et par selv! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med ankelstøvler til efteråret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er selv rigtig vild med ‘ankle boots’ Den med pony hair er en favorit!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CHUNKY KNIT