10% RABAT HOS BÅDE ASOS OG NELLY

BIRTHDAY OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GET THE LOOK ONLINE – CLICK THE PICTURES

Så blev jeg 19 år, fik en SMS idag hvor der blandt andet stod “19 år – sikke en alder” og tja, mjaa,naah. Jeg har altid synes at 19 var et grimt tal (don’t ask me why) det er ulige og ikke 18 heller ikke 20 – bare lidt en spøjs in-betweener. Men ikke dets jo mindre, har jeg nu taget hul på mit sidste år som teenager. Og det er skrækindgydende for én som mig, der har forventninger der siger ‘spar to’ til hvilke storheder mit liv skal bringe mig. Hvilke andre på 19 føler at enden er nær og at det hele er slut inden man når at få set sig om? Findes I derude, for vil gerne vide om jeg mon er den eneste der allerede er lidt halv-angst for at blive ældre. Det er også første år hvor børneglæden ved en fødselsdag slet ikke har været at spore hos mig. Jeg tror, helt ærligt, at jeg kunne have glemt at det overhoved var min fødselsdag – havde det ikke været for at min mor igår spurgte “hov, du har iøvrigt fødselsdag imorgen – er der noget du ønsker dig?” – sådan er det vel bare at blive ældre og voksen.
Til gengæld har jeg tilbragt hele dagen i selskab med to fantastiske veninder, så der er intet at være utilfreds over her. Nu vil jeg spise grønsagslassange, drikke et glas rødvin og redigere video til jer, juhuu, skål og tillykke til mig selv! (Y)

Dette indlæg indeholder affiliate links.

16 kommentarer

 • Sophia

  Jeg har det lidt på samme måde. Jeg fylder 19 om et par måneder og ærlig talt vil jeg ønske jeg kunne være 18 år et år længere istedet for. Jeg har meget lidt lyst til at blive ældre og blive voksen, lige nu i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gand

  Jeg havde det sjovt nok næsten præcis ligesådan da jeg fyldte 19, også her i oktober – så nej du er ikke den eneste. og tillykke med dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasha

  hej Johanne!
  fin kjole – hvor er den fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er bestemt ikke alene!! Det er sådan en kedelig alder :-( Og så er jeg også færdig med gymnasiet, så nu er det for alvor tid til store beslutninger, og færdig med at være “barn”…. Men der følger da også goder med at blive voksen :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Haha jeg har det på præcis samme måde. Jeg blev 19 i juni og ikke nok med, at det er sådan et kedeligt tal, så er det bare skræmmende tæt på 20. Og 20 virker bare så voksent og ansvarligt og seriøst. Nyd dit sidste teenageår ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg har det røværgerligt med at være 19 år. Det gik for alvor op for mig, at nu var jeg vidst ved at blive voksen. Jeg flyttede hjemmefra til toværelseslejlighed med min ellers søde og fantastiske kæreste. Men alligevel tænker jeg tit: er det så dét? Jeg blev mor som 18 årig, og har fra start været fast besluttet på, at jeg ikke vil give afkald på min ungdom. For pludselig er den væk! Så at være goodmom og ung på samme tid, er to ting der skal tænkes over i det dagligt, for begge ting skal gå hånd i hånd og gå op i højere enhed. Jeg vil jo bare gerne være ung. Det er jo så dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeps den følelser er vidst ganske normal! Hvis jeg kigger tilbage på min forestilling om at være 19 snart 20 som 10 årig, så var 19 år altså rigtig gammelt og man var klog og vidste hvad man ville. Føler mig på en eller anden måde slet ikke gammel nok til snart at blive 20 år.. Men tjae der er ikke så meget at gøre ved det, tiden går som det passer den og så kan vi da egentlig lige så godt få det bedste ud af den, og tage sin alder som et tal med muligheder! Der er garaneret en masse ting som livet har gjort dig rigere på end da du var 18. For mig er alder ikke længere en forestilling om viden eller hvor gammel jeg er, det er mere blevet til en forestilling af leverår og oplevelser.
  Men stort tillykke med det, husk og nyd undskyldningen “jeg er jo også bare en teenager” så længe du kan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjerteligt tillykke med fødselsdagen, Johanne! :) Og bare rolig, du ku ik være længere fra at være den eneste med de tanker. Jeg er selv blevet 20 i slut-september og dermed officielt “voksen” (selvom jeg er blevet enig med mig selv om at jeg må være det der kaldes “twenteen” ;)), og jeg kan fuldt ud slutte mig til dig; det er mega angstprovokerende lige pludselig at skulle træde ud af teenageårene og én gang for alle vinke farvel til det at være barn, ung og sorgløs. Nu er det jo et helt nyt årti man tager hul på. Brrr. Men når det er sagt, og set i lyset af endelig at stå “på den anden side”, så vil jeg nu ik mene at det er så slemt at sige “jeg er 20”, som jeg havde forestillet mig. Faktisk vil jeg mene, at det er nemmere at acceptere, at man ganske vist er voksen, men stadig indehaver af en barnlig sjæl, og dermed stadig lidt teenager. Curious really. Men 19 år. Uha ja, det er dælme et mærkeligt tal! Jeg havde det på præcis samme måde hele det år jeg var 19, og jeg skulle tage mig selv flere gange i at kalde mig selv for 18årig. Det er også bare sådan en mærkelig alder, fordi at der ik sker noget! Som 18 blir du myndig, og som 20 blir du voksen (sådan da), men 19, er bare sådan ind i mellem at være myndig og voksen. Det er nærmest ligesom at være præteenager igen; prævoksen. Du er hverken det ene eller det andet (sjovt, var jeg den eneste der lige hørte Bøllebob-sangen der?) Det er generelt set bare en virkelig spøjs størrelse, det at være 19 år, og egentlig også en lidt kedelig alder, men hva fanden, så kan man jo altid bruge den på sin teenageslutspurt (og lidt mental forberedelse til de 20) ;)
  – Jeg vil dog ik mene at det er så slemt, også når man har travlt, man glemmer lidt at tænke over det, og i sidste ende kan det også være ligegyldigt. Personligt synes jeg på stående fod, at det er værre at skulle døje med spøgsmålet “hvad vil jeg egentlig med mit liv?”. Men selvfølgelig der spiller alder jo også ind.

  Men i al fald, tillykke med fødselsdagen, og husk nu at nyd det hele, og lad vær at tænke for meget over det. 19 er en okay alder, selvom det også lidt er klassens sorte får ;)

  Mvh. Anna-Sophie :)
  http://www.misssophiesuniverse.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er der altså STIL over dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det og lækkert outfit! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker outfittet!! Så fedt!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  Fedt outfit, og tillykke Johanne! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har været 19 siden april, og ja enden er nær….. Men tror egentlig ikke det bliver meget anderledes bare fordi jeg fylder 20.

  Følelsen du beskriver har jeg haft siden jeg blev 15… Hahah

  Men tillykke med fødselsdagen og husk at enden på noget er begyndelsen på noget andet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er ikke alene!
  Min mest trælse fødselsdag til dato er min 19-års.. Har ligesom dig en drøm om, at jeg da skal nå alt indenfor ingen tid – og når man så når 19 og visse af disse ting IKKE er sket endnu, ja så rammer panikken. MEN for filen, vi når jo nok det hele ;-) TILLYKKE

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10% RABAT HOS BÅDE ASOS OG NELLY