BUDGET VENLIG FJREPELS

“Jeg tænker, at alt dette fantastiske kun er kommet til dig fordi du er tynd og smuk”

1779846_1002115259803962_5314905230405137534_n

Jeg har fået en ret interessant kommentar til et blogindlæg i løbet af denne uge – det fik mig til at tænke og skrive et ret langt modsvar. Det et spørgsmål som jeg stiller mig selv, som jeg stiller andre i denne branche og som mange af jer sikkert også har tænkt over, så derfor synes jeg at det var passende at dele her på bloggen.  Og iøvrigt lige sige tak til den anonyme som skrev kommentaren!

Kommentar:
“Det er helt utroligt hvad der sker for dig lige for tiden Johanne. Tænker du egentlig at du er bedre end andre, eller at du er mere værd? Jeg har selv problemer med at lade være med at tænke at du er. Jeg tænker, at alt dette fantastiske kun er kommet til dig fordi du er tynd og smuk. Jeg er ikke noget i nærheden af det, og derfor kan jeg aldrig få succes. Hvad tænker du? Sandra Willer er vel et eksempel på selv samme. Skal man være alt dette for at få succes som blogger fx… :/”

Svar:
Ja, det er helt utroligt – jeg er så taknemmelig.
Jeg tænker ikke at jeg er mere end andre, eller bedre end andre generelt. Jeg er bedre end eksempelvis Maiken min veninde til at blogge eller posere på billeder, fordi det er mit felt – men det gør mig jo ikke til et bedre menneske end hende overhoved. Jeg ser det som, at jeg er igang med at blive dygtig til det jeg gør – nemlig at networke og udvikle nye idéer og underholde og inspirere. Og i forhold til skønheds delen, så tro mig – jeg forstår godt hvorfor du tænker hvad du tænker. Jeg føler selv nogle gange, at min succes ikke er så stor som eksempelvis Sandras eller andre smukke piger på instagram’s – fordi de er smukkere og tyndere end mig. Men så tænker jeg på, hvilken form for succes jeg egentligt ønsker. Og det jeg aller mest ønsker, er anerkendelse for mine mere personlige indlæg og mine videoer og min kvalitet af indhold på mit website – mig som menneske vel egentligt, mere end succes fordi jeg er køn. Jeg tror det som jeg modtager ros eller interesse for er en blanding, sådan er verden bare skruet sammen. Men jeg vil for alt i verden håbe, at du ALDRIG lader dig stoppe i, at gøre noget du har lyst til eller er passioneret omkring, fordi du føler, at du ikke er smuk nok til det. For det er bare pjat! Desuden er blogging en spøjs og sjov størrelse. Det er den mest overfladiske kolde verden og den samtidig mest varme og personlige. Så mit råd er: lad være med at spejle dig alt for meget i alle bloggere på nettet, du ved aldrig hvor meget af dem selv eller deres virkelige liv de viser. Alting er filtreret – bogstaveligttalt :o) ( dette gælder selvfølgelig ikke for mig, eller hvad? høhø)”

Jeg kunne – iøvrigt, skrive endnu mere og endnu længere omkring denne sag, men det vil jeg ikke på nuværende tidspunkt. Jeg synes kommentarerne står fint som de gør der.

   

10 kommentarer

 • Emma

  Hvor du dog formidler dit svar godt! Gør du egentlig generelt i dine længere tekster her på bloggen, en af tingene jeg elsker ved at læse med! Men dejligt svar, tror egentlig mange til tider tænker sådan?

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er så fedt, at du tager sådan en kommentar op! Jeg blogger selv, og tænker også selv på om jeg ville have mere succes, hvis jeg var tyndere og smukkere. Men jeg prøver hele tiden at huske mig selv på, at det ikke er det jeg selv kigger efter når jeg læser andres blogs. Super fedt indlæg!!

  http://www.annedortheandersen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med, hvor nede på jorden du er og så ærlig : ) Det var et rigtig fint indlæg at læse, og dejligt du ville dele dine tanker. God dag! xx

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Åh Johanne! Jeg elsker dine personlige indlæg! Dem må du meget gerne blive ved med. Når man læser kommentarer på din Instagram og Facebook er det jo fyldt med en masse ros, og folk der synes at du er smuk. For du ER smuk! Jeg ved ikke om man nogensinde vænner sig til at høre det? Og hvis man gør, holder man måske op med at tænke over det, eller kommer til at være ret ‘diva’ og snobbet. Jeg bed det ikke.. Pointen med den her kommentar var vel egentlig bare at jeg ærligt, synes at du er pisse smuk, og nej, ikke bare din krop, men også dit ansigt og den måde din personlighed fremstår her på bloggen og andre steder på nettet. Du virker som en pisse skøn og ‘Down to Earth’ person med et smukt og velskrivende sprog og en evne for at udnytte dit ordforråd. Jeg tror ikke at alt hvad der er godt kun er kommet til dig fordi du er slank og smukt (no offense, jeg kan ikke lide ordet ‘tynd’) og smuk, men jeg tror bestemt heller ikke at det overordnet har gjort tingene mere besværligt for dig! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et klogt svar, Johanne. Jeg er vild med, når du tager emner op og reflekterer – det er du nemlig skide dygtig til :-)

  Kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er helt enig med dig Johanne!

  Jeg læser selv virkelig mange blogs og bliver hver dag inspireret af smukke, unge kvinder. Men det er altså lige så ofte at jeg bliver fanget af en blog fordi personen bag den har nogle evner jeg beundrer, om hun så er str XS eller XL er egentlig ligemeget. Jeg ser ikke mig selv som hverken tyk eller grim, og jeg synes egentlig også at jeg har en pæn tøjstil. Men jeg føler ikke jeg har noget at komme med som er interessant nok til at dele med verden på en blog. Johanne er jo ikke kun et smukt ydre – hun er tydeligvis også meget intelligent og velformuleret plus at hun evner at formidle, finde på indlæg der inspirerer og giver stof til eftertanke samt at hun har en ualmindelig god evne til at sætte tøj sammen. Det er vel dét der driver bloggen langt hen ad vejen og ikke kun hendes str 34 og lange lyse hår.

  Nu blev det en lidt lang kommentar, men min pointe er (til pigen der kommenterede) det handler om at finde en ting man er god til, for at blive blogger. Om det er mode, indretning, madlavning eller noget helt anderledes er jo lige meget, det handler bare om at finde målgruppen man kan inspirere. Der er sikkert ting du er meget bedre til end Johanne, hun er bare så heldig af vi lever i en tid hvor modeblogging er The Shit, så hun faktisk kan tjene penge på sit talent. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hold da op en kommentar, der sætter gang i refleksionerne! Fantastisk svar du kom med! Ærligt og ligefrem ud af posen uden at nedgøre hverken dig selv og din egen succes eller hendes lidt negative vinkel. Det er første gang jeg smider en kommentar her på bloggen. Jeg er for nylig begyndt at følge med igen, efter jeg unfollowede for et års tid siden, af en grund jeg ikke husker. Men da jeg for kort tid siden faldt over din blog igen, gav jeg den en chance, og hvor er jeg glad for det! Du skriver rigtig godt og laver spændende indlæg med flotte billeder, keep them coming : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Indlæg som disse minder mig om hvorfor jeg følger dig! Du er et fantastisk menneske, og et stort forbillede for mig! Elsker dig, bliv ved med det du gør! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Vil virkelig gerne rose dig for dit virkelig fine svar til den kommentar. Jeg kan finde en del andre her i blogland, der ville have taget sådan en kommentar for personligt og dermed gået i forsvarsposition med det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna ploug

  Ej lige sådan noget jeg elsker! Altså ikke selve dilemmaet,men sådan noget med meninger.. Hvis du forstår! Anyways, vil jeg give det credit for den måde at svare på, og agurmentation.
  Jeg syntes du svare på en professionel, acceptabelt og fint.
  Jeg tænker du er et rigtig fint menneske, som har en stor personlighed. OG NETOP derfor elsker jeg at følge med i din blog. Du er også køn ( det er slet ikke det), men du har sådan et smukt indre. Jeg håber at du vil bevare kernen, når du vokser i personligheden og vokser på oplevelser.

  Fred og kærlighed – Nanna ploug

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BUDGET VENLIG FJREPELS