DENNE MÅNEDS FAVORITTER // VIDEO

REBECCA STELLA FOR NELLY

Untitled #205

GET THE REBECCA STELLA ITEMS  – CLICK THE PICTURES

              

Har I fået kigget på den nyeste kollektion som Rebecca Stella har lavet for Nelly.com? Faktisk har jeg helt ærligt ikke været så vild med hendes tidligere kollektioner (selvom jeg faktisk var ret vild med hendes nattøjs blondesæt though) – men generelt set har det bare ikke været helt min stil mht. kjolerne – men denne gang synes jeg bare det hele rammer spot on. I kollektionen er der både de smukke enormt detaljerede blondekjoler som I kan se nederst til højre – jeg sidder pt og prøver at beslutte om jeg skal klikke den lysegrå eller mørkegrå hjem (help?!) men også meget mere rå ting som de biker-inspirerede leggins med snørre i – som jeg synes ville de singsygt fede ud sammen med et par støvler, en hvid skjorte og en hat! Faktisk har Rebecca Stella også lavet et bare lange støvler med samme udgangspunkt som bukserne, hvor der er snørre hele vejen op. De er SÅ fede og sexede hvis man styler dem rigtigt, hvem der bare turde! I kan tjekke kollektionen ud HER

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENNE MÅNEDS FAVORITTER // VIDEO