TERNET SUIT OG SNEAKS

TODAY I WANNA WEAR

Untitled #188

GET THE LOOK  – CLICK THE PICTURES BELOW

                                 

 

Min far er typen der kan finde på at have sokker på i sine sandaler, jeg selv – ja jeg er typen der altid har svoret ved alt jeg har helligt at nogen meget gerne måtte gøre end ende på mine dage hvis de nogensinde så mig i offentligheden med sokker i sandalerne (samme gælder iøvrigt hvis man nogensinde skulle se  mig i crocs, royal bukser eller shox) MEN, it just so happens at stiletter jo faktisk ikke helt gælder som sandaler ;-) For jeg er faktisk blevet ret så vild med den her lidt oldschool/schoolgirl inspirerede tendens med fine hvide eller lyserøde blonde sokker i et par stiletter. Ovenstående synes jeg selv er et rigtigt godt bud på hvordan denne trend kunne inkorporerede på en moderne vis. Ville ønske jeg kunne have det på idag – og gå rundt og føle mig som en blanding af Serena Van Der Woodson og Blair Waldorff!

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TERNET SUIT OG SNEAKS