DEICHMANN FOTOSHOOT SNEAK PEAK

CECILIE COPENHAGEN BILLIGT ALTERNATIV

P1011564P1011566

Jeg har gået og sukket efter et Cecilie Copenhagen sæt hele sommeren – men har været både for nærrig og for doven til at tage alle mulige steder hen og stå i kø for at få fat i den rigtige farve og størrelse. Så da jeg i VILA den anden dag faldt over denne rigtig flotte replika af sættet, der slet ikke koster nær så meget som det originale. Hele sættet kostede mig lige omkring 500 kroner – så et klagede jeg slet ikke over. Jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at opspore sættet online hos både Stylepit.dk, Nelly.com og Bestseller.com – dog uden held… Så for nu kan jeg bare tippe jer om at tage et smut forbi den nærmeste Vila butik!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEICHMANN FOTOSHOOT SNEAK PEAK