YOURTEA TIL ET HVERT FORMÅL

DEICHMANN FOTOSHOOT SNEAK PEAK

PicMonkey Collage

Der har været umanerligt her på adressen de sidste par dage, det beklager jeg som sædvaneligt – sådan er det bare når det virkelige liv kommer i vejen for det virtuelle. Men selvom mandag er en bitch for mange er det for os (‘os’ skriver jeg som om der er særligt mange andre der er studenter og nu lever af at tage billeder af dem selv) studenter med verdens bedste job, faktisk slet ikke slemt. Det er ligesom at mandage altid giver mig det spark jeg har brug for, for at komme igang og ikke bare ligge under dynen og sumpe hverdagene væk, som om det stadig var weekend.
Nå men i sidste uge var jeg, som I nok har set lidt af på instagram, en tur i København for at deltage i et fotoshoot arrangeret i samarbejde med Deichmann.com – her var jeg sammen med mine to søde blogger-kollegaer Sille og Marie. Vi var der fordi vi hver især skulle style 3 par Deichmann støvler til en lille lookbook som snart bliver offentliggjort her på bloggen, og samtidig med dette kommer der også en LÆKKER konkurrence for jer. Så stay tuned!

Dette indlæg er sponsoreret af Deichmann.com

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOURTEA TIL ET HVERT FORMÅL