SONY XPERIA Z3 COMPACT TEST & KONKURRENCE

JULEFROKOST OUTFITS & RABATKODER TIL NELLY

Untitled #221

GET THE ITEMS ONLINE  – CLICK THE PICTURES BELOW

“Johanne – kan du ikke lave et indlæg med outfits til julefrokoster?!” – I sure can. Og jeg kan tilmed også lige smide lidt rabatkoder til Nelly.com oveni hatten!
Fra november måned og til 1. januar er der SÅ mange festlige lejligheder som de fleste af os skal til, ud over selvfølgelig juleaften og nytårsaften så er der ofte også talrige julefrokoster, arbejdet, klassen, vennegruppen osv. Jeg selv har vist “bare” 3 julefrokoster jeg skal til over det næste stykke tid – men det kræver jo altså alligevel lige 3 forskellige outfits. Ovenfor har jeg forsøgt på et nogenlunde budget-venligt plan at sætte 4 bud på et outfit der ville gå strålende an til en julefrokost sammen. Selv har jeg købt den bordeaux kjole – og jeg glæder mig allerede til at skulle have den på. Rabatkoden som I kan bruge på nelly hele resten af november måned er: JOHANNE25
Og den giver følgende rabatter:
15% ved køb over 700 kroner
20% ved køb over 1100 kroner
25% ved køb over 1500 kroner

Jeg håber det var noget I kunne bruge!

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SONY XPERIA Z3 COMPACT TEST & KONKURRENCE