JOHANNES JULEKALENDER 2014 - 1. SØNDAG I ADVENT

JULEKALENDER ILLUSTRATIONER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil bare lige sige TUSINDE TAK, for al den positive feedback jeg allerede idag har fået på både min egen men også Kristian Kulmbach og min julekalender på Splays youtubekanal. Uden at blive for selvsmagende, så er jeg også selv ret så godt tilfreds med begge dele – og har ikke mindst hygget mit helt vildt med at producere begge dele til jer (selvom æren for Advent med Kristian & Johanne ikke er min alene, det er nemlig Oscar der har redigeret og filmet hele molevitten!) Jeg har iøvrigt brugt mit sædvaneligt kamerastativ og mit olympuspen med en 25mm linse til at filme min intro – som en del af jer har spurgt ind til og rost – så tak for det, og hermed svar på jeres spørgsmål. Iøvrigt er det hele redigeret i Imovie, som er et standartprogram der kun kan bruges på mac-computere. I får lige et close-up af tegningerne, for lige at skabe lidt ekstra julestemning – og også fordi det hele går lidt stærkt i videoen.
Fortsat god første søndag i advent!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOHANNES JULEKALENDER 2014 - 1. SØNDAG I ADVENT