JULEFROKOST OUTFITS & RABATKODER TIL NELLY

NYHED: EKSTRA ADVENTSKALENDER I DECEMBER MÅNED!

10810025_879630622068344_639068188_n
Hvis I ikke følger mig på instagram så 1 – SHAME ON YOU og 2 – har jeg i forgårs delt en fantastisk glædelig og spændende nyhed med jer derinde. Nemlig at jeg I december måned i år ikke alene kommer til at lave Johannes Julekalender videoer HVER DAG på youtube og her på bloggen – jeg kommer også til at lave adventskalender hver søndag, sammen min super gode homie Kristian Kulmbach (tjek ham ud på yotuube HER) vi er jo nødt til at være lidt på forkant – så derfor har vi allerede pyntet studie og optaget de første ting og sager – og det er blevet SÅ godt! Første afsnit kommer så altså online nu på søndag, hvor det faktisk er 1. søndag i advent på trods af at vi stadig er i november måned – det og meget andet får vi os en snak om. Så glæd jer til at se med på både Advent med Johanne & Kristian OG Johannes Julekalender 2014 – fra på søndag  klokken 09:00!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEFROKOST OUTFITS & RABATKODER TIL NELLY