GET THE LOOK

TODAY I WANNA WEAR

Untitled #216

CLICK THE PICTURES – GET THE ITEMS ONLINE

                                           

Idag er det Annas fødselsdag – juhuu jubii hurra! Anna er iøvrigt min aller bedste veninde i hele verden og det bedste menneske jeg kender. Vi skal på café og fejrer at hun går ind i hendes officielle sidste teenage år. Nok kommer vi mest til at sidde og være enormt skræmte over netop det faktum over noget latte og cigaretter, men vi har jo heldigvis hinanden og Tinder og alt andet godt, så det skal nok gå. Jeg glemte i fredags mine flade-skiftesko i en venindes taske og crasher i Odense, så derfor har jeg ikke andet end et par høje sko at tage på idag og synes i det hele taget bare ikke at mine outfit-muligheder lige spiller, så derfor drømmer jeg om at have ovenstående på!

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

   

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK