JULEKALENDER ILLUSTRATIONER

WHAT TO WEAR ON A SUNDAY

Untitled #223

GET THE SNUGGELY ITEMS ONLINE – CLICK THE PICTURES BELOW

                                                                                                              

På sådan en iskold første søndag i advent er der altså ikke andet for end at tulle rundt i støre vamsede hyggesokker, badekæbe eller en lækker PJ hele dagen lang. Det har jeg i hvert fald selv gjort (da julekalenderen altså var optaget, haha) – alt der hedder BH, G-streng og stramt denim er banned på mine søndage – i hvert fald hvis de skal være sådan rigtigt gode. Ja sexet lyder det måske ikke – men havde man bare halvdelen af ovenstående søndags-items så kunne man da faktisk gå rundt og se hel sød ud, selv på en rigtig doven sidste dag i weekenden.
Jeg tror faktisk at jeg vil ønske mig en rigtig lækker pyjamas i julegave – dem kan man aldrig få for mange af!

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

1 kommentar

  • P

    Lige et spørgsmål der ikke har noget med dette at gøre, men kan se at du har drukket Anti C-tea. Overvejer selv at prøve den, men er det noget du kan anbefale? Er din hud (og appelsinhud) forbedret, og hvordan smager teen? På forhånd mange tak :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEKALENDER ILLUSTRATIONER