4. SØNDAG I ADVENT: VIND 1000 KRONER TIL NELLY.COM

22. DECEMBER: NY HÅRFARVE & NELLY VINDER

Stort tillykke til Karoline Bang, som vandt gavekortet på 1000 kroner til Nelly.com (du får en mail fra mig) Jeg ville ønske jeg kunne give hver og én af jer et gavekort, eller en julegave, for jeg er så taknemmelig for at I kigger med, og liker og skriver og hvad I ellers gør. Sådan er det desværre bare ikke. Til gengæld kan jeg give jer en VIP-kode til Nelly.com’s udsalg, som gør at I får adgang til alle deres udsalgsvare inden alle andre gør. Det officielle udsalg starter nemlig først den 24, men bruger i koden: JOHANNEVIP – så får I eksklusiv adgang.

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

4 kommentarer

 • Lonnie

  Kunne rigtig godt lide denne video, syntes den var rimelig hyggelig. – Angående hvad du skal filme osv. Kunne det være fedt med både tutorial (staves) til nytår, plus din aften, jeg tror ikke jeg er den eneste der vil nyde at se begge videoer! <3

  Glædelig jul Johanne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Frier

  Det ville være fedt at se hvordan makeuppen kunne være juleaften. Og det vile være fedt at se din juleaften den 24 december.
  Og så ville det da være herligt med et afsnit den 25 også, med hvordan makeuppen kunne være til nytårsaften <3

  God dag Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Afsnit d. 25 også! Det ville være vildt fedt. Vi kan jo aldrig få nok af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Thune Ikkala

  Hej Johanne :)
  Det var mig der vandt adventskonkurrencen i sidste uge og jeg har prøvet at maile til dig, men da jeg ikke har hørt noget fra dig er jeg i tvivl om om du har fået den?
  Så nu får du lige min mail her :) idathuneikkala@gmail.com
  Fortsat god december til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. SØNDAG I ADVENT: VIND 1000 KRONER TIL NELLY.COM