24. DECEMBER: HVAD SKAL MAN LAVE JULEAFTENSDAG?

GLÆDELIG JUL FRA MIG TIL JER <3

2 kommentarer

  • Hej Johanne!
    Nøj, hvor jeg elsker at se dine videoer. Du må være så pisse morsom i virkeligheden, for jeg sidder allerede og småfniser og kæmpesmiler over virtuelle dig. Bliv ved med det, du gør! Godt nytår :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Johanne! Jeg har nydt at følge din julekalender hele december, der er dog et par afsnit jeg mangler – så det tror jeg at jeg vil bruge tiden på imens jeg venter på det bliver aften ;-) Du er virkelig god til de videoer her, men generelt også bare det du laver på bloggen – så keep up the good work! Og selvfølgelig glædelig jul til dig også, og tak for en skøn julekalender <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23. DECEMBER: MIN JULEAFTENS-MAKEUP