24. DECEMBER: HVAD SKAL MAN LAVE JULEAFTENSDAG?

25.DECEMBER: JULEGAVESPECIAL

4 kommentarer

 • Vildt fed gave, Johanne. Totalt kreativt! Jeg har virkeligt været vild med din julekalender i år. Når Pyrus alligevel bliver for kedeligt er det skønt at kunne finde nogle hyggelige og underholdende videoer på Youtube. Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida R.

  Hej Johanne. Ihh hvor har jeg dog nydt dine julekalenderafsnit! Håber du havde en glædelig jul og får et godt nytår :-))

  Til sommer tager jeg af sted på lidt af et eventyr: Jeg skal 11 måneder til Den Dominikanske Republik i Caribien som udvekslingsstudent. Til dét ønsker jeg at have et kamera med mig, der er lille og kompakt, der både kan tage gode kvalitetsbilleder og samtidig er godt at filme med (gerne med en flip-op-skærm). Opfylder det kamera du bruger mon de samme kriterier? Eller kender du tilfældigvis et kamera som gør? Håber du kan hjælpe mig – er ikke så bekendt med fotoverdenen endnu ;-)
  Bedste hilsner herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Du er super god til at lave videoer og jeg nyder at se dem. Er først begyndt her på det seneste at vide hvem du er, via splay og sådan. Hele dagen i dag har jeg siddet og set de nyeste af dine videoer. De er ret gode. Så jeg har også nogle spørgsmål, som jeg håber at du vil svare på :)
  Hvad er det for et video-kamera du bruger?
  Bor du i egen lejlig eller bor du hjemme, eller hvordan fungere det?
  Håber du vil svare på spørgsmålene! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Åh, tak for den fineste julekalender igen i år Johanne.. Jeg har fulgt med hele måneden, og det har hver dag (faktisk not kidding) været et af højdepunkterne. Selv min bror på 9, har set stort set alle afsnit, og det er blevet til næsten en tradition herhjemme, at jeg råber på folk når du har uploaded dagens afsnit. Det har igen i år, været en succes!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24. DECEMBER: HVAD SKAL MAN LAVE JULEAFTENSDAG?