SONY XPERIA Z3 COMPACT - VINDER

TIP: GI’ DINE GAMLE CONVERSE NYT LIV

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I er muligvis mange der allerede kender til dette trick for at få renset lærredssko som converse og lingende. Men her får I det alligevel :-) Jeg har – som I kan se ovenfor er par lowcut converse i hvide – og der gik ikke mange måneder fra jeg havde købt dem til at de var temmelig beskidte og rimelig grumsede at se på. Så jeg gav dem et par sprøjt med noget Vanish pletfjerner og lod dem stå i et par minutter. Derefter gav jeg dem et almindeligt vaskeprogram i vaskemaskinen ved 60 grader. – Jeg havde “skilt” skoene lidt ad ingen, altså tage snørrebånd og såler ud. Så tørrede jeg dem på gulvarmen over natten og dagen efter var de helt rene og så godt som nye. Det er meget simpelt og alle kan gøre det derhjemme.

9 kommentarer

 • Ej, hvor smart!

  bloggingbycecilie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasja

  Jeg tør personligt ikke vaske mine i vaskemaskinen. .. limningen på dem går hurtigere op! Så heller have en mellemhård børste til at skrubbe dem let med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvordan er de bagefter at gå i. Jeg har gjort det med mine sorte covers, men de fik såden en buet form så snuden stak for meget op synes jeg..
  Har dine ændre from efter de er blevet vasket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Laura.
   Nej – mine er helt den samme form som før. Måske du har vasket dine ved for høj varme, så gummien i sålerne har rykket på sig? Jeg gav mine 60 grader ikke mere :-) Og så lod jeg dem stå på gulvvarmen for at tørre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Bie

  Hej Johanne. Ved du om det kan gøres med andre sko, såsom Nike air 1, de helt hvide osv? Har både hørt at de godt kan tåle vaskemaskine og at de ikke kan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg har ikke selv erfaring med det – fordi de sko netop har en anden overflade ville jeg nok ikke tro at man kunne. Min huske regel er i hvert fald at man som udgangspunkt kun skal gøre det med lærredssko, som converse og kawasaki :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra L

   Hej Mathilde
   Nu vil jeg selvfølgelig ikke være skyld i, hvis der sker noget med dine sko, men jeg har altså haft vasket mine Nike Air 1, og der er intet sket med dem – eller jo, de er blevet meget, meget rene og fine :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Smart! Det skal jeg klart prøve på mine, som jeg ikke har gået med længe, fordi de er blevet ret så beskidte..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Gør det! Du vil blive SÅ glad. Jeg har det som om jeg har fået et nyt par sko :-p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SONY XPERIA Z3 COMPACT - VINDER