2. DECEMBER: GØR JER KLAR MED MIG - JOHANNES JULEKALENDER 2014

VIND 5000 TIL AT HANDLE FOR I NETTO

P1010062 P1010064
Ud over at netto har alle mulige dagligvare, så har de også hvad jeg kalder “rodehyller” som altid er fyldt med alskens guld og ragelse. Det er ofte rigtig billigt og super flot, som denne kobberkurv til kun 59 kroner eller sengetæppe til 49 kr.

Mad og lækre råvare er virkelig noget de fleste unge (inc. undertegnede) tager forgivet når de bor hjemme hos mor og far og der altid er fyldt i køleskabet. Men i de sidste par uger hvor jeg lidt har fået en smagsprøve på hvordan det ville være at bo selv og handle alting ind selv, har jeg virkelig fået øjnene op for hvor mange penge der let går til madlavning, når man gerne vil have kvalitet, sundt og spænende mad hver dag. Det er jeg sikker på at der er mange af jer udeboende der kender alt til, derfor er jeg totalt glad for at kunne afholde denne konkurrence idag. I kan nemlig vinde et gavekort på 5000 kroner til at handle for i Netto bare ved at tilmelde jer deres nyhedsbrev HER – alt I skal gøre er at skrive jeres email, det vil ikke koste jer noget som helst. Og så er i med i konkurrencen om at vinde 5000 kroner til Netto. Jeg håber I har lyst til at deltage HER.

Dette indlæg og konkurrence er sponsoreret af Netto.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. DECEMBER: GØR JER KLAR MED MIG - JOHANNES JULEKALENDER 2014