RED PANTS ON A SUNDAY

BEFORE AND AFTER: RAPUNZEL OF SWEDEN CLIP-ON EXTENSIONS

imageOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clip-on extensions i farven Scandinavian Blonde #P18/60 fåes HER

Mange af jer har ofte spurgt om ikke jeg kan vise jer nogle før/efter billeder af mine forskellige extensions-oplevelser. Jeg har prøvet lidt af hvert, små striber af extensions som blev limet fast, cold-fusion, hot-fusions (som er min favorit) og ind imellem disse har jeg ellers brugt diverse clip-on sæt af extensions. Mine favorit produkter (som jeg har brugt de sidste 1,5 år næsten) kommer fra Rapunzelofsweden.dk som jeg også er så heldig at være ambassadør for her i Danmark – så det går rimelig fint hånd i hånd, kan man sige ;-) Det er nu ca. 4 måneder siden jeg fik mine hot-fusion extensions (også fra Rapunzelofsweden.dk) taget ud, og i mellemtiden har jeg arbejdet på at pleje mit hår og gro  det lidt længere. Det har virket rigtig godt indtil videre, at forsøge ikke at glatte, føntørre osv. mit hår alt for meget. På de øverste “før” billeder ser i mit hår helt naturligt, uden nogen former for styling – og  på efter billederne med extensions har jeg brugt et krøllejern. Det tog mig godt 15 minutter at style håret til efterbillederne, ved brug af bare mit clip-on sæt som i kan finde HER og krøllejernet HER. Så hvis man ikke helt er klar til at comitte sig til noget som hot-fusion extensions der sidder i håret i et par måneder, kan jeg altså varmt anbefale et clip-on sæt. Det er perfekt til at bruge ved specielle lejligheder, fotoshoots hvor man lige vil have lidt ekstra glam osv.  Se alle rapunzels extensions HER.

Dette indlæg er sponsoreret af Rapunzelofsweden.dk

7 kommentarer

 • zofia

  er din bluse den der hedder:
  TALL Long Sleeve Ribbed Polo Neck Top ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Super flot til dig, Johanne. Jeg er herre nysgerrig på, hvor dine briller er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor har du købt din halskæde, og hvad hedder den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor har du købt din bluse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Den er fra topshop – købte den i Magasin i Odense :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Philippa

  Hvor får du påsat dine hot fusion extensions? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED PANTS ON A SUNDAY