SVAMPEKOMPOT ALA JOHANNE

BODY/BEACH WAVES – VIDEO TUTORIAL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har testet Rapunzelofsweden‘s body-wave krøllejern, for at se tutorial/test/anmeldelse tænder du bare for videoen ovenfor – jeg beklager iøvrigt at jeg i videoen får kaldt det for “beach-wave-krøllejern”…  Mit clip-on extensions sæt er i farven scandinavian blonde og kan købes HER og krøllejernet brugt i videoen kan købes HER.
Ud over dette vil jeg idag også tippe om at Rapunzelofsweden altså for nyligt åbnede en salon i Malmö, så dvs. bor man på sjælland er drømme-lokkerne altså ikke endet end en kort færgetur væk. Selv har jeg aldrig haft fornøjelsen af at besøge en af Rapunzels saloner, men jeg ved at mange af mine medbloggere har været i blandt andet Malmö for at få påsat deres extensions og farvet deres eget hår så det passede sammen. Kontakt/booking info til Rapunzels salon i Malmö får I her:

 • malmo@rapunzelofsweden.com
 • 00 4640-643 39 88

Dette indlæg er sponsoreret af Rapunzelofsweden.dk

7 kommentarer

 • Sigrid

  Hej Johanne! Hvor er din make-up yderst smuk!!! Ville det være muligt, at du kunne lave en tutorial på den makeup/hvordan du lægger din eyeliner osv.? Det ligner, at der er et lille “hage” på din eyeliner som giver en nice effekt…måske er jeg helt på den?! I al fald, det var et forslag hehe.

  Tak for herlige blogindlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  Din make-up er virkelig god. Du ser meget mere frisk ud, og ikke træt som du sagde. Det ser skide godt ud!!

  Og flot hår ;-)

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, et smukt resultat. Dit hår er virkelig dødlækkert!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia Dannevang

  Er helt pjattet med den måde, som du har lavet dit øjenmakeup og dine øjenbryn på i dag :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvor er det dejligt som læser, at du er så aktiv på bloggen med indlæg og videoer. Stor ros til dig og forsat god onsdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thespotanius

  Ps, synes altså ikke du ser træt ud.. Det er faktisk pænt til dig med mascara på undervipperne <3

  //we all talk words that don't exist ;P // that's what makes us so damn unique :) //don't stop doin that, pls!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thespotanius

  Hvor ser du altså bare SKØN ud Johanne ;*
  Denne video minder mig om at jeg har mit æld – gamle kreppe – jern som min mor brugte på mig til at voluminere (et det overhovedet er ord :D ) og jeg lignede en fe ;)

  Jeg synes faktisk dit eget hår er super flot og har en rigtig god længde! (har selv lige taget mine cold fusion ud på 50cm så I kinda know what you’re talking about med at have kort hår.. Mit er endda lige nået til skuldrene og måske 1cm mere)

  Vi ses

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVAMPEKOMPOT ALA JOHANNE