BODY/BEACH WAVES - VIDEO TUTORIAL

DET SIDSTE VINTEROUTFIT

P1010298 P1010305 P1010299 P1010328 P1010345

GET THE LOOK ONLINE – CLICK THE PICTURES BELOW

                                       
                                       

Så blev det dagen før dagen hvor det hele for alvor går løs. Om under et døgn sidder jeg i et kæmpe BOENG fly med kurs mod først Doha, Qatar (det fuldkommen forrykte VM-håndbold-værtsland) og endeligt ca 20 timer senere, lander på Bali. Hermed også tid til det sidste (i hvert fald de næste 2 mdr) vinteroutfit fra min side af. Dagen idag var  diset, toget og med fuldkommen frostkold luft, smukt men også lidt væmmeligt – som det danske vejr er oftest, så det var selvfølgelig alt for pisse-tisse-koldt kun at lave en lille strik og læderjakke på, men hvad jeg ikek gør for at se lidt lækker ud. Så selvom der da er en hvis  sørgmodighed ved at tænke på at jeg skal være ved fra landet og de mennesker jeg holder så meget af de næste 2 måneder, gør det mig også fuldkommen lykkelig indeni, at tænke på at jeg imorgen starter mit livs eventyr med det menneske jeg holder mest af i hele verden, nemlig Anna. Og altså, frost er nok så flot og sne også meget yndigt når det falder, men de 30-35 grader og hvide sandstrande Bali tilbyder, trækker godt nok også!
Ønsk mig held og lykke imorgen, jeg håber I har lyst til at følge med både her på bloggen, på youtube og senere hen når jeg løfter sløret for det projekt jeg skal arbejde på under rejsen!

12 kommentarer

 • Er vildt inspireert af din stil! Den er så fed :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert look og hvor er din pæne strik egentlig fra?

  God tur til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene

  Dejligt for dig, men synd hvis du ikke skal længere.have de sexede boots på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  God tur Johanne ! :)
  Håber det bliver godt!

  Bare det var mig eller så må det gerne blive lidt mere varmt her i DK :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God tur! ;)
  Bare det var mig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Rigtig god tur til Bali!! Jeg var det 2 uger julen og nytåret over, og vil så gerne tilbage! Fantastisk sted og søde mennesker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Lækre støvler – bare ærgerligt at linket ikke er det rigtige :-(
  Har de dem stadig på asos?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Johanne – de støvler er jo perfekte – men det er da slet ikke dem du har linket til ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert vinteroutfit! Rigtig god tur til “varme lande”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Held og lykke Johanne :) Og rigtig god tur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hvor er din egen sweater fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Den er gammel og fra gina tricot – kunne ikke finde den online desværre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BODY/BEACH WAVES - VIDEO TUTORIAL