SUIT ON SALE

NEM FROKOST MED AVOCADO, BØNNESPIRE & GULEROD

fotoimage (3)

Når jeg laver mad er det næsten altid på gefuhlen, selv hvis jeg bruger en opskrift ender jeg næsten altid med at ændre lidt i doseringen eller rette lidt til på den. Og jeg elsker at lave mad og være i køkkenet. Så jeg kan sagtens finde på at lave varm mad både til morgen middag og aftensmad hvis jeg virkelig har overskud. Idag blev det bare til en lille frokostret med stegte krydrede gulerødder  og frisk avocado og bønnespirre på toppen. Det er super sundt, nemt og enormt velsmagende, her kommer der en sådan-ca-gør-du opskrift til retten, med henblik på at have bare en enkelt portion.

2-3 gulerødder 
Frisk ingefær, ca. en tsk til halvanden
1 spsk svampesoya (kan kun købes i asiatiske supermarkeder)
Friske bønnespirre, ca 50-100 gram
2 spsk sesam olie
Saften fra en halv lime
1 halv til en hel avocado

Gulerødderne skal skrælles og snittes i stykker, imens dette gøres kan du sætte en pande med sesamolien på til at varme op. Inden olien er alt for varm smider du gulerødderne i olien og river ingefær hen over og tilsætter den friske limesaft samt svampesoyaen. Lad gullerødderne svitse i omkring 3-5 minutter. Skræl imens en halv til hel avocado og snit i tynde skriver til. Tag gulerødderne af panden og anret dem på en tallerken med avocado skiverne og de friske bønnespirre – drys evt. med lidt pebber. And enjoy, det smager skønt – og kan med garanti også kombineres med eventuelt fisk eller andet kød.

   

2 kommentarer

  • Susie

    Hvilket filter har du brugt på disse billeder? Lækker effekt! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thespotanius

    Sesamolie og gulerødder er en ny kombi – Tak jeg skal prøve dette! Lyder lækkert.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUIT ON SALE