DET SIDSTE VINTEROUTFIT

STATUS FRA BALI // No. 1

IMG_5146 photo IMG_5167_zps06ba4c93.jpg photo IMG_5175_zps24325c2c.jpg
 photo IMG_5158_zpsf5e558a7.jpg photo IMG_5147_zps4d742f08.jpg
Alle items er købt på et balinesisk marked. Jeg skal nok lave indlæg snart med lignende items online.

Status er: at alting er skørt og vildt og smukt og skræmmende og fantastisk og så så varmt hernede. Vi har været i Kuta på Bali i bare en uge per dags dato og har allerede været igennem følelsesregisterets første 100 forskellige facetter! Vi har været fulde og danset og skreget af grin  hele natten lang, og vi har haft tømmermænd og panikket over et mistet (og heldigvis fundet) kreditkort, grædt over computer der gik i stykker (min..) og været ældevilde om end en anelse fattigere efter at have købt ny Macbook Air. Vi bor lige nu på et meget sølle lille kummerligt værelse, uden airconditioning, hvilket er en ret slemt mangel, kombineret med den sindsygt høje luftfugtighed og de gennemsnitlige 35 grader. Her er virkelig bare vildt, og ikke på den der “jeghardetforvildt-sonnybeach-drinks-og-tattoverede-baller”-måde. Men på den måde, at kulturen hernede er SÅ anderledes, klimaet, menneskerne, landskabet – alt er så anderledes og spændende. Og jeg har været helt stille her på bloggen fordi jeg simpelthen havde brug for et par dage til at suge det hele ind. Men nu er jeg back in the game – og imorgen tjekker vi ind på et lidt mindre kummerligt-hostel her i Kuta  og blive der i 3-4 dage og derefter… Ja – det ved vi ikke engang selv endnu, hvilket gør det hele så meget mere levende og flydende. Vi har ingen planer, vi har bare hver dag til at gøre det vi aller helst vil den dag. Sikken en frihed, sikken en lykke – hvor er vi heldige!

6 kommentarer

 • At rejse til Bali

  Hej Johanne :smile:
  Jeg skal til Bali i min sommerferie, dog kun i 12 dage og jeg vil derfor høre, om der nogle særlige steder og ting jeg bør opleve, mens jeg er der? :grin:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej Johanne :-D

  Jeg har selv været rejst til Bali for nogle år siden, hvor jeg også rejste rundt med familien i en måned – Fantastisk ø!

  Et helt ekseptionelt hotel på Bali er bl.a. Puri Kelapa Garden Cottages – Det der er så specielt, er det her med at komme ude fra en trafikeret vej, og herefter træde ind i den lækreste eksotiske og frodige have. Personalet er søde og imødekommende. Det er ikke luksuriøst, men utrolig stille og dejligt og billigt. Det ligger forresten tæt ved mange lækre restauranter.

  – Hvis det har vakt interesse så vil jeg anbefale en hytte tæt ved poolen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg håber i får en uforglemmelig rejse begge to og at i nyder hvert et øjeblik på jeres livs eventyr (!!!)
  Dejligt med en opdatering – da det altså også er ret spændene at følge med bag skærmen haha. Keep up the good work :)
  Glæder mig til materiale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så vild med kjolen! Håber du finder et alternativ til os – den vil være så perfekt til sommer : )

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det lækkert ud!(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Har i sparet op? eller hvad gør i med penge osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SIDSTE VINTEROUTFIT