CURRENT CRAVINGS - UNDER 500

SVAMPEKOMPOT ALA JOHANNE

image image (5) image[1] image[2]

Jeg håber at I er lige så madglade som jeg, for jeg er tilbage med endnu en opskrift idag. Denne gang på en super nem og meget syndigt-smagende svampekompot jeg lavede til frokost idag bare fordi jeg lige cravede noget med svampe og bacon! Det tager maks 15 minutter at bikse hele molevitten sammen og kræver ingen skills what so ever, så hvis du er ned med smør, bacon og svampe er det her lige noget for dig! Opskriften er meget på cirka-mål og beregnet til én person.

Du skal bruge:
Brune champignoner , eller svampe du foretrækker ca 5-8 styks
1 halvt finthakket lyst løg
1-2 skrållede snittede kartofler 
Ca. 50-100 gram bacon i strimler
2,5 spsk. smør
1-2 tsk. hønse-bullion/fond (kan  sagtens undlades) 
Saften fra en halv citron
Salt og peber efter behov.

Start med at smide baconen på en pande og lad det stege imens du snitter alle grønsagerne. Smid derefter grønsager og smør på panden og rør rundt. Tilsæt citronsaft og hønse-bullion/fond, salt og peber. Lad stå og simre i ca 5-10 minutter. Rist rugbrød eller flutes og anret dem på en tallerken med svampekompotten ovenpå. Drys evt. med lidt persille, bønnespirre, karse eller andet.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CURRENT CRAVINGS - UNDER 500