STATUS FRA BALI No. 02

SIDSTE OUTFIT I KUTA

IMG_5228

IMG_5255

IMG_5252

IMG_5230GET THE SIMILAR LOOK ONLINE – CLICK BELOW
T-shirt HER // Shorts HER  // Taske HER // Sko HER // Armbånd HER

Vi har taget afsted med Kuta – i hvert fald for denne omgang og er draget længere mod syd til byen Uluwatu som ligger på en lille halvø i den aller sydligste ende af Bali. Og sikken en kontrast dette fredfyldte frodige landskab står i i forhold til de motorbike-befængte snavsede gader og stræder i Kuta. Kuta har en charme, larmen, de besynderlge lugte alle gadesælgerene  og den evenindelige trafik er bestemt en stor del af den charme – men jeg er lykkelig over at finde, at Bali også har mange andre facetter at spille på end det. Vi bor på et skønt lille sted som hedder Bombora Surfcamp, ca 3 kilometer fra selve Uluwatu centrum, til gengæld er der kun 10 minutter til fods ned til den smukkeste lille strand som hedder Padang Padang. Der har vi tilbragt det meste af dagen idag – og om et par timer (klokken er 18:30 lokal tid i skrivende stund) skal vi til et meget hyped sunday fullmoon party på et sted som hedder SingleFin. Alt i alt, er det bare en lettelse at komme ud og se noget andet end Kuta. Ikke mindst fordi Kuta fra byen hvor rejsens ubestridt aller sværeste problemer opstod midt i heden og osen, så det føles som at starte på en frisk at flytte videre. Åh – I kan tro der er meget at berette om Uluwatu og turen generelt. Og  I får små snaser her på bloggen under hele rejsen, det lover jeg. Men den fuldkommende fortælling, den kommer først på et senere tidspunkt… Og jeg GLÆDER mig allerede til at dele det med jer.

Dette indlæg indeholder affiliate links.  

4 kommentarer

 • Emilie Larsen

  Jeg plejer aldrig at kommentere dine billeder, men jeg var simpelthen nødt til at kommentere dette. Hold op hvor ser du godt ud Johanne! Jeg ved at du altid har haft flotte stænger, men har du intensiveret din træning her på det sidste, eller hvordan? Det ville være dejligt at få en work out guide fra dig snart, hvis du har mod på at lave sådan en :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig misundelig på din rejse – og ikke mindst din kulør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har vitterligt de lækreste stænger!!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida R.

  Orv Johanne, det lyder som noget af en rejse, I har begivet jer ud på! Så seje I er! Glæder mig til at høre hele historien – har slevfølgelig fuld forståelse for, at der godt kan gå lidt tid, før vi får den. Kunne det være en idé at fortælle om rejsen på en video? Det ville i hvert fald være fedt at “opleve” dig, mens du fortæller :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS FRA BALI No. 02