SIDSTE OUTFIT I KUTA

SOMMERINSPIREREDE SHEINSIDE OUTFITS & RABATKODE PÅ 25%!

Johanne

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER

Som i nok allerede ved, er jeg en stor fan af hjemmesiden Sheinside.com! Derudover glæder jeg mig til sommer, og eftersom at jeg er på ferie, er jeg kommet i sommerstemning og det bærer mine udvalgte outfits også præg af. Jeg synes sagtens at man kan begynde at købe sommertøj nu, eller fylde sin kuffert med nye flotte kjoler, hvis man skal på ferie til de lidt varmere himmelstrøg. Men selvom at jeg er på ferie, vil jeg gerne forkæle jer med en rabatkode på 25% til Sheinside.com, på ALLE produkter – NICE!
Koden er: DK-blog25 Så der er ingen undskyldning for at gå ind og købe noget, for de har mange lækre ting! Lige i øjeblikket er der udsalg derinde – Det gælder bare om at gå amok! Jeg har altid svært ved at styre mig, når noget er SÅ billigt.

Happy shopping!

Indlæget er sponsoreret af Sheinside.com

5 kommentarer

 • Rikke

  Hej Johanne – jeg har lige et spørgsmål, der egentlig ikke er relateret hertil… Trenchcoats – er det noget der rykker her til foråret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine C

  Hvordan er det lige i forhold til told mm. Kunne du evt. give en mere dybde gående anmeldelse af denne hjemmeside? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, så fine items! Kommer simplethen til at glæde mig sådan til sommer og bare ben og sommerkjoler. Tusind tak for inspirationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Ved du hvor de sender det fra? I forhold til told :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE OUTFIT I KUTA