BYE BYE INDO - HELLO THAILAND

KUTA THROWBACK – GET THE LOOK

IMG_5694 IMG_5720 IMG_5732 IMG_5770 IMG_5718
Kjole, Somewhere (balinesisk butik) lignende kjoler fåes HER HER HER HER – med lange ærmer HER // Sko, converse fåes HER // Hat HER // Solbriller, Bamboo Blonde (balinesisk butik) lignende HER & HER // Taske, HER

Det lækre varme klima bringer så dejligt mange nye outfit muligheder med sig – omend det faktisk også begrænser, fordi luftfugtigheden og de 35 grader som vi havde i Kuta, næsten gjorde det uudholdeligt at have noget stramtsiddende på. Thank god for swing-dresses. Jeg har stort set ikke gået i andet under hele vores tur – men det passer mig pokkers fint, for jeg elsker den slags pigede dog afslappede sager. Mange af de ting jeg har på på ovenstående billede og vil have på på de kommende outfit posts her fra rejsen, er altså items købt i lokale butikker, men jeg lover at prøve at finde gode alternativer online – hvad jeg iøvrigt også har gjort lige under billedet ovenfor! ;-)
Nu vil jeg smutte ud og udforske Koh Samui, vores nye hjem (for de næste par dage i det mindste – oh the life of a backpacker)

Dette indlæg indeholder affiliate links.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BYE BYE INDO - HELLO THAILAND