GLIMPS OF OUR JOURNEY

FØRSTE FORÅRS OUTFIT PÅ DANSK JORD

image[3] image[2] image[1] image[8] image[6] image[9] image[4]

GET THE LOOK ONLINE CLICK THE IMAGES BELOW

                                

Fandeme så, jeg er landet i Danmark. Helskindet (mere eller mindre i hvert fald) solbrændt, helt rundt på gulvet og glad for at være hjemme i tryggerammer dog meget trist over at have nået afslutningen på mit første eventyr i asien. O jeg siger første, med en fuldkommen vished om at der vil komme flere. Anna og jeg er allerede igang med at planlægge nye rejsemål og hvordan det hele skal hænge sammen. Men for nu er jeg hjemme. Og for mig betyder hjemkomsten også at jeg skal have rullet ærmerne op (smirker lidt ved mig selv og tænker “mærkværdigt, nu hvor jeg ikke haft længe ærmer på i 3 måneder” undskyld min dårlige humor) og tilbage til arbejdet med bloggen og med mine projekter. Og i særdeleshed med et kæmpe stort projekt som jeg har arbejdet på under rejsen, men som langt fra er færdigt. For ikke at tale om de MANGE, MANGE timers video materiale fra de sidste 3 måneder som jeg skal have bikset sammen og serveret for jer på et sølvfad, eller i hvert fald noget i den dur ik’. Jeg GLÆDER mig sådan til at vise jer alt hvad vi har oplevet, og fortælle jer om det ikke mindst. Der er MEGET nyt i vente, for nu er jeg hjemme. Og så skylder jeg jer vist også et tak, tak fordi I har hængt ved og fulgt med på instagram nu når bloggen lå så stille hen, jeg har mistet nogle af jer undervejs det er jeg godt klar over, men jeg håber og tror på at jeg med hårdt arbejde for at komme tilbage med spændende indhold vil kunne genvinde det tabte.
Jeg er meget motiveret og klar på at være den gode blogger og entertainer jeg ved jeg kan være, men for nu er mit kamera altså gået i stykker, så I må klare jer med Iphone outfits og hvad jeg ellers bikser sammen, men det ved jeg at I ikke har noget imod, for I er så skide søde og forstående. Så igen, tak for jer!

   

7 kommentarer

 • Vildt lækkert outfit! Dejligt at du er hjemme igen hehe, glæææder mig til at se en maaasse billeder og video! Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fint og sommerligt!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lav en rejse haul, hvor du viser dine ting frem du har købt, måske fortæller oplevelsen eller mindet der hænger ved den genstand! det kunne være lækkert, måske opdelt efter steder I har været :-)

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Johanne! Glæder mig rigtig meget til at se de videoer du kommer til at lave og glæder mig til at kunne følge med på bloggen igen.
  Mange hilsner fra Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har jævnligt kigget ind for at se om der var billeder fra jeres eventyr – min kæreste og jeg har nemlig netop besluttet at sælge lejligheden og pakke vores rygsække, for at tage til Asien til august uden returbillet. Vi har allerede rejst rundt i Sydøstasien i nogle måneder for nogle år siden, men jeg GLÆDER mig så meget til at komme tilbage. Så jeg vil også glæde mig til at se flere billeder og video fra din tur :) Og velkommen hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder skønt med nye søsatte projekter. Jeg glæder mig til at se, hvad du har i ærmet.
  Du har skam ikke kun tabt læsere – du har også fået nye, og jeg er en af dem. Det været super spændende at følge dig og Anna på jeres rejse og jeg glæder mig til at se, hvad du kommer til at blogge om i dagligdagens Danmark.
  Fedt outfit i øvrigt :-)

  -Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glææææder mig til at høre mere om det hele! Drømmer også selv om en tur til asien – helst på den skøre uplanlagte facon, men ja – ned til noget nyt kulturelt at opleve.
  og så er jeg nok ikke ene om at sige: Jeg er glad for at du kommer tilbage og blogger lidt mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMPS OF OUR JOURNEY