KUTA THROWBACK - GET THE LOOK

ONE FOR ALL THE BIKINI LOVERS

collage
collagghvjbkne

Hvid bikini HER // Sort  bikini med kryds overdel HER // Rød badedragt HER // Blomstret badedragt HER // Bikini med palmer HER // Regnbue badedragt HER // Sort bikini med scallop kant HER // Gul bikini HER

Det kan vel næsten ikke komme bag på nogen, at jeg under disse 2 – going on 3 måneders rejse i asien har 1 slæbt et væld af bikinier med hjemmefra, 2 købt mindst lige så mange undervejs. Bikinier i alle former og afskygninger, en til hver dag i ugen og en som giver gode tanlines på bagdelen, én som giver gode tanlines på brystet, én badedragt til at være lækker i, én badedragt til at surfe i – well, you get the point. Og jeg ved godt at vejret hjemme i DK måske ikke just er strandvejr, men det skal nok komme inden længe – så hermed lidt inspiration til bikinier og badedragter denne kommende sæson. Især har jeg købt mange badedragter og bikinier fra mærkerne Ripcurl og Roxy (se den røde badedragt ovenfor) og Ripcurl sælger de på asos – se deres produkter HER og den bikini jeg har HER

Dette indlæg indeholder affiliate links.

   

4 kommentarer

 • Amanda

  Hej Johanne, jeg har ledt og ledt efter den perfekte badedragt… Og den røde som du her har på, er super smuk! Men jeg kan desværre ikke finde den nogen steder på nettet… Vil du ikke nok sende et link? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan simpelthen heller ikke få nok af bikinier! Synes specielt den gule er mega cool! :D

  kh http://christinaelisabeth.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ku’ godt den sorte med scallop! Men har lige investeret i en fra Seafolly. Og strandvejret må godt snart ramme DK!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne! Følger glædeligt med på jeres rejse, og synes det er så hyggeligt når der tikker et indlæg ind fra dig :-)) Jeg har et spørgsmål med hensyn til vaccinationer. Jeg skal nemlig selv rejse Asien rundt til septemper og kunne godt tænke mig at vide hvilke vaccinationer I har fået? Og til hvilken pris?
  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUTA THROWBACK - GET THE LOOK