ET IKKE-SÅ-FORÅRS-AGTIGT OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GET THE LOOK ONLINE – CLICK THE IMAGES BELOW
_____________________________________________________________

         

Ja jeg ville ærligt talt ønske at det var noget mere sommerligt – eller i det mindste forårs-agtigt jeg kunne vise jer her på adressen snart, men så længe det danske vejr arter sig som det gør, så må jeg jo ‘dresse accordingly’ – so there it is. Sidste dag i pinsen, i strik og lange støvler, i guder… Men når det så er sagt, så er en oversized jumper og et bar knælange støvler et must i min garderobe, ligegyldigt årstid. Sommer aftner i danmark er jo alligevel aldrig så lune at en strik over den lette sommerkjole vil gøre nogen skade. Og knæstøvler – ja, det siger jo næsten sig selv – de klæde dæleme det meste hvis du spørger mig. Nederdel, shorts eller strik, mange outfits bliver lidt mere legende og interessante (eller sexede hvis det er en højhælet støvle vi snakker om) af at tilsætte et par lange støvler.

Dette indlæg indeholder affilate links.
 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS UNDERHOLDNING E2: EKSAMENS RÅD