BLOGGER - NU MED SUSHI KOK PÅ... WHATTT

FÅ SOMMERKLAR HUD & LÆKKER KULØR – LIDT AF MINE TIPS

Untitled #249

Untitled #250

CLICK THE PICTURES – TO GET YOUR SUMMER GLOW ON:

Jeg har i løbet af de tre måneder jeg tilbragte i asien vænnet mig til at have en dejlig solbrun kulør, men efter cirka en måneds tid herhjemme i danmarks ikke-så-forårs-agtige forårsvejr, er jeg efterhånden tilbage til en normal bleg farve som de fleste andre herhjemme. Jeg lider af en hudsygdom som hedder vitiligo, som er ganske ufarlig men viser sig som små hvide/lyse pletter på huden – altså pigmentfejl og som kan blive fremprovokeret blandt andet ved pludselig at ligge sig ind og stege i et solarie. Så det vil jeg helst undgå – og nårja, så er der jo også det med at solarier er kræftfremkaldende, så alt i alt synes jeg ikke at det er en særlig god løsning til at få lidt sommerglød frem. Jeg vil langt hellere benytte lækre produkter – som selvbruner der kan give kulør, men også gode ansigtscremer en god ansigtsrens og scrub samt en bb-creme kan være en stor hjælp hvis man vil have en fin sommerglød, eller sådan set bare glød generelt – men stadig se naturlig ud. Og jeg synes også at det er langt bedre at bruge lidt selvbruner enten alene eller med lidt bb-creme hvis man ikke er tilpas helt uden make-up på huden, her i forårs/sommermånederne, for jeg personligt foretrækker nemlig at have helt ren og usminket hud hen over sommermånederne, hvorimod jeg i vintertiden har flere produkter på huden. Så forårs-månederne er den perfekte anledning til at trappe ned på make-uppen og give sig god tid til at pleje sin hud. Ovenfor er nogle produkter som jeg har brugt i tidens løb, men også et par som jeg har tænkt mig at afprøve i den nærmeste fremtid.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

3 kommentarer

 • Charlotte

  Hej Johanne! Jeg syntes virkelig du har en god blog og generelt virker til at være en inspirerende person! Jeg har også selv vitiligo, eller det er nærmest væk nu(var på min arm) og var meget genert over det da jeg var yngre, indtil jeg kom til hudlæge og fik en creme der hjalp på det. Om sommeren kan jeg dog også ane det nogle steder.. Men er dejligt at hører at man ikke er den eneste der har oplevet det! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthea Berg

  Hej Johanne
  Hvordan hjælper en toner dig med at ungå fedtet hud? Fordi du erstatter den med fugtighedscreme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Dorthea,
   Ja til dels. Jeg bruger både toner og fugtigheds creme af og til. Men jeg synes at en toner har en “udtørrende” effekt på min hud, når jeg påfører den er min hud i hvert fald slet ikke fedtet længere. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGER - NU MED SUSHI KOK PÅ... WHATTT