STUDENTERKJOLER & ACCESSORIES

HAT, BLONDER & STØVLER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sko, H&M (lignende HER) // Nederdel HER  lignende HER // Hat HER // Strik (på udsalg til 149 kr) HER  alternativt HER // Armbånd Gina Tricot (lignende HER) // Jakke HER

På magisk vis har elektronik-gudene valgt at lave en ren guldregn hen over natten. Ikke alene fik jeg på mystisk vis mit kære olympus pen (som har være i udu siden den første uge på Bali !!!) til at virke igen, men min geni-bror fik dæleme også lige skilt min macbook pro ad (som var gået under for luftfugtigheden på samme tid som kameraet) og sat den sammen på ny, cleanet alt der var på harddiscen og gjort den helt up to date. Jeg har været bund lykkelig hele dagen og følt at jeg over-night har fået både nyt kamera og computer. Åh hvor er det rette udstyr dog bare umanerlig vigtigt for en blogger, og det er en tung sten der er faldet fra mit hjerte nu da mit kamera endelig virker igen! Og det kunne jo ikke passe bedre (eller altså jo, et velfungerende kamera havde været rimelig dejligt at haveunder en 3 mdr rejse – bevares) da jeg jo imorgen skal filme endnu et afsnit Søndags Underholdning til jer – denne gang i GOD kvalitet – JUEFFINGHU! Imorgen skal det handle om uddannelse, så skriv endelig hvis I ligger inde med spørgsmål angående dette tema.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

3 kommentarer

 • Saraa

  Hej Johanne
  Jeg har lig et spørgsmål ang en tøj hjemmeside:
  Har du købt fra sheinside før? Hvid ja, er det så godt nok og passer det med størrelser osv.?
  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Hvad er dine planer fremadrettet især med hensyn til uddannelse?
  Og hvad med Anna? haha, hun burde få sig en blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Bedste eksamenstips eller noget motiverende for uddannelse! Hhi, har netop fået læseferie og eksamenerne virker pt ret uoverskuelig udover, at jeg også stadig mangler 3g næste år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTERKJOLER & ACCESSORIES