FREDAGS GIFS (DE DER SOM UDTALES "DJIF")

NOGET OM HØJE HÆLE, OG AT HAVE SAVNET DEM – OG SÅ LØRDAGENS OUTFIT

image[1] image[4]
image[2]
Taske, Thailand// Sko HER // Kjole, Asos.com HER  // Halskæde & ring HER HER // Parfume, HER // Læbestift Gosh //

Idag bliver min første bytur, eller faktisk bare hvilken som helst anledning hvortil jeg kommer i høje hæle i – og hold nu fast – tre og en halv måned! Det er jo helt skørt. En modeblogger kun i flade sko?! Men altså, de der beach-parties i thailand var ikke ligefrem stillet-venlige, så de høje sko har pænt måtte stå og vente herhjemme under rejsen. Shit man, sådan et bare hæle gør godt nok en forskel for ens udseende og faktisk også selvtillid. Jeg bliver så glad når jeg får et par stiletter på. Stolt, sexet og elegant, sådan føler jeg mig. I hvert fald lige indtil jeg træder ud af døren og snubler, får vabler og ondt i ben og fødder. Men den tid den sorg. Jeg skal i hvert ud i aften med mine veninder,  ca. 8 centimeter højere end jeg er nu – og jeg GLÆDER mig! Jeg håber i får en dejlig lørdag.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS GIFS (DE DER SOM UDTALES "DJIF")