NEW IN: PEEP TOE STØVLETTER OG STRIBER

VIND EN INTIMKONCERT MED JESSIE J I PARIS

IMG_0268 IMG_0269 IMG_0271 IMG_0270

Ja, jeg håber at overskriften forklarer ovenstående billeder. Set ude af kontekst (som min mor gjorde haha) var det lidt besynderligt at jeg hoppede rundt med blomster i håret, gul læbestift og TUC-kiks i munden. Gode gamle TUC-kiks, jeg blev edderspændt da jeg hørte om denne kampagne og ville med det samme gerne være med til at oplyse jer om den! Men først vil jeg bare lige knytte en personlig anekdote til TUC-kiks. Kiksen som har reddet mangt den craving på stranden en varm sommerdag, am I right?! Da vi var ude og rejse mødte vi mange skønne mennesker, blandt andet fik vi to veninder fra Sverige, som desværre den ene dag havde nogle rimelig heftige stomach-troubles… Og derfor skulle vi ud og forsøge at finde noget proviant til dem som de kunne holde i sig. Og den ene af pigerne sagde: “det ENESTE jeg har lyst til at spise lige nu er TUC-kiks”… Dem havde vi desværre lidt svært ved at finde i den lokalmærkelige biks i en landsby i Indonesien, så de måtte klare den med kop-nudler, haha. NÅ – men nu til det som er rigtig sjovt for jer – især hvis I er Jessie J-fans! (Men hvem er ikke det inderst inde, jeg mener “bang bang—-” den kan man sgu da ikke lade være med at synge med på!) TUC har nemlig lavet et samarbejde med selv samme hvor de har sat 6x intimkoncert biletter for 2 personer på højkant, dette dækker blandt andet også flybiletter til og fra Paris hvor koncerten foregår. Alt man skal gøre for at deltage i konkurrencen er at få fingrene i en pakke TUC-kiks og indtaste den kode som man finder på sin pakke på siden HER. Så deltager man automatisk i konkurrencen om koncertbiletterne, men også andre fede præmier som 10 Samsung Galaxy Tabs og 108 Scott foldbare hovedtelefoner og mere til. Rimelig lette deltagerforhold og rimeligt heftige præmier, hvis du spørger mig! Læs mere om konkurrencen og TUC og Jessie J’s samarbejde HER

Dette indlæg/konkurrence er sponsoreret af TUC

4 kommentarer

 • Emma Pedersen

  Hvornår slutter konkurrencen? Har ikke mulighed for at købe en pakke før mandag :joy: :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Pedersen

   Og tillykke forresten, kan se du har præcis 30.000 likes :blush:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg bare den vildeste craving efter TUC-kiks!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Var så heldig at få et par pakker i sammenhæng med det her blog-indlæg… Gæt hvad jeg sidder og har proppet ansigt fuld af i skrivende stund ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: PEEP TOE STØVLETTER OG STRIBER