NEW IN: PLAYSUIT MED SNØRRE & ANKELSTØVLER

WHAT’S IN MY PURSE: VIND APPESIZE BOKS + RABATKODE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Taske HER // Briller HER // Pung lignende HER //

Så blev det endelig tid til en konkurrence, en rabatkode og en mega smart løsning til alle os som har hang til at være sultne døgnet rundt og elsker at snacke. Og så på intet mindre sådan en høj hellig onsdag hvor der er blevet udskrevet valg , what a day huh?!
Nu hvor jeg er begyndt at arbejde som sushi-kok alle hverdage og kun har 5 minutters pause her og der er det jo virkelig nemt at komme til at snacke i noget hurtigt og usundt, men ikke de næste 11 dage – for jeg tester nemlig lige nu Appesize.dk’s Rode Challenge (ja, Rode som i ham der den muskuløse kok med den dybe stemme som er vild med palæo ;-) )
Den diæt boks som jeg lige nu prøver (og som én af jer også kan være heldig af vinde) indeholder:
11 nødderuller, 16 poser nødde/bærmix, 6 nøddemix, 1 stenalderbrødmix og 2 kartoner kokosvand og 4 kartoner birkesaft (birkesaften er SÅ LÆKKER den er med smag af ginger og lime, og jeg kunne helt alvorligt drikke det dagen lang!)

Og på appesize’s hjemmeside har de en fin idé til hvordan du kan vælge at fordele de forskellige produkter i din diæt, med udgangspunkt i at det skal holde til 4 måltider pr dag. Men hvis du ikke har lyst til at benytte boksen som en decideret diæt, kan du jo sagtens bare smide en pose nødder eller en rulle i tasken, som snacks i løbet af dagen – og på den måde på en boks til at holde langt længere end 11 dage.
Appesize foreslår følgende:
Morgen: 1 skive stenalderbrød ( evt. med pålæg ).
Formiddag: 1 nødderulle.
Frokost: 1 nødde/bærmix (40 gr.) eller 1 pose nøddemix (25 gr.) + 1 drik.
Eftermiddag: 1 pose nødde/bærmix (40 gr.).
Aftensmad: Dette er dit frie måltid som du selv skal lave.

Hvis du har lyst til at afprøve hvilken som helst boks/challenge fra Appesize.dk får I her en rabatkode som giver 10% derinde hele den næste uge: JOHANNE15
Jeg skal her til aften igang med at bage et stenalderbrød som jeg vil teste som morgenmad imorgen, og det bedste er jo at det hele er 100% naturlig, vegetarisk, glutenfri og laktosefri – altså absolut INGEN dårlig samvittighed. Desuden testede jeg en anden af Appesize.dk’s diæter sidste år og i forhold til spørgsmålet som mange sidder med “kan man blive mæt af et par poser nødder og kokus vand i løbet af en hel dag?!” – Ja! Det kan man faktisk, især efter et par dage på kuren hvor din krop (navnligt din mavesæk) vender sig til ikke a blive fyldt op med tomme kulhydrater men bare får præcis hvad den har brug for af protein, fedt og gode kulhydrater. Og så har du jo dit valgfrie måltid hver dag. I mit tilfælde er det i disse dage tangsalat og lidt advocado + laks fra sushi-biksen – SLET ikke dårligt ;-)

Og nu til konkurrencen!
Én af jer kan nemlig vinde en sådan Rode Challenge boks fra Appesize.dk – alt I skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg hvor i fortæller mig hvorfor/hvordan I har tænkt jer at bruge sådan en kur i jeres liv. Er det som del af et større vægttab, bare fordi i er nysgerrige, eller fordi det bare skal være slut med babybites fra  7/11? – Let me know. Vinderen bliver udnævnt her på Johannekohlmetz.dk den 3. Juni.
HELD OG LYKKE!

Dette indlæg og konkurrence er lavet i samarbejde med Appesize.dk

205 kommentarer

 • Anna

  Hej Johanne.
  Jeg er ligesom størstedelen af landets unge netop gået på læseferie, hvor jeg skal holde fokus på at få studeret lidt inden de mange eksamener. Det kan være nogle lange dage, hvor der snildt ryger 1 eller 3 liter cola ned efterfulgt af en omgang chips… Det er hverken hensigtsmæssigt for min koncentration eller min krop og sundhed. Jeg vil så gerne udnytte denne tid til at få et sundere liv, i stedet for at bruge det som en undskyldning for at snacke usunde ting hele tiden. Jeg tror at Appesize boksen ville være det perfekte kickstart til en sund læseferie, og hvem ved, måske endda en sund sommerferie as well.
  Knus fra Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Hej Johanne :-)
  Jeg synes Appesize boksen er et super cool koncept.
  Jeg er en pige på 19 år som er meget høj, og jeg har lige smidt 7 kg.
  Jeg har altid været den meget tynde pige, men synes jeg havde taget en del på. Jeg har altid kunne spise hvad jeg ville, men disse 7 kg kom jeg ikke af med uden problemer. Du har sikkert hørt det før “de sidste ( i mit tilfælde de første og sidste) kilo sidder bare fast”
  Jeg vil derfor bruge boksen til, at ‘vedlige’ holde min nye livsstil.
  Førhen spiste jeg burger osv. ret meget mere end andre, men jeg tog jo ikke på.
  Nu vil jeg rigtig gerne, have helt styr på sundheden!
  Hvis jeg vinder og bliver glad for boksen, er et helt sikkert noget, jeg vil købe igen en anden gang.
  Knus og rigtig god dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Jeg er mest nysgerrig efter at se, hvad det er for nåwet. Det lyder jo spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg kommer til at snacke slik i løbet af dagen – og det føles faktisk ikke så godt i kroppen. Derfor ville det være skønt at prøve at snacke på en anden måde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliane

  Mest fordi jeg fuldstændig er kommet ud af mine gode livsstil, jeg havde for et års tid siden. 2.g, arbejde og diverse andre ting blev simpelthen for meget til at jeg både kunne fokusere på det, dyrke motion og spise sundt. Det fortryder jeg tydeligvis nu, når det snart er bikini-tid og man befinder sig i en slasket krop.. Derfor vil boksen være en god inspiration til at komme i gang igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Beich

  Jeg kunne godt bruge boksen, da jeg er vegetar samtidig med, at jeg træner en del, hvilket gør det svært at få nok kalorier ind, når man også vil leve sundt og ikke spise for mange simple kulhydrater. Derfor ville det være rart at få noget sund vegetarisk mad med god næring i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg vil gerne vinde boksen, da jeg er i gang med vægttab og syntes det kunne være spændende med sådan en boks, der kunne i løbet af et par dage, “rense lidt ud” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Det er lidt en blanding af det hele – vægttab og nysgerrighed ift om det rent faktisk kan hjælpe i den retning :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S. Petersen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg elsker at snacke, Jeg kunne spise hele tiden, og ofte bliver det liiiiidt for usundt. Derfor er jeg sikker på, at appesize Boks kune være et godt alternativ. Jeg er en travl pige og bruger også meget tid på transport, derfor er det ikke altid man når at smøre den sunde madpakke… Så en lille snack med i håndboldtasken ville da være lækkert. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Jeg ville bruge det som kickstart til at igen fjerne mælkeprodukter og dårlige snacks som har sneget sig ind i min ellers rimelig gode kost. Ligesom de andre herinde ofte pga stress og tidsmangel. At på den her måde få det forberedt og samlet virker som en god ide, og jeg ville virkelig gerne prøve om/hvordan det vil virke for mig. On track again!? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • olivia

  Jeg ville bruge den til at byggemin krop op. Jeg er rigtig tynd uden former eller noget, så jeg ville gerne se om det var noget der kunne hjælpe samtidig med at man træner. også har jeg en vane til at snacke alt for meget usundt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  Det er jo valgkamp.. Det betyder for mit vedkommende rigtig meget tid på farten med plakater, foldere osv. og meget lidt tid derhjemme til at få ordentlig mad. Så bliver 7/11 bare virkelig nemt – en omgang snack i tasken ville virkelig hjælpe, så jeg ikke tager på i løbet af de næste par uger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line BS

  Jeg ville ikke bruge boxen som decideret slankekur, men nærmere til at give min krop noget godt – noget kærlighed ;-) Jeg har for nylig fået konstateret PCOS, og det betyder jo så, at jeg nu skal leve helt anderledes mht. kost end jeg gjorde før. Farvel pasta, brød, kartofler, chips, is osv. Fordi jeg netop har skulle sige farvel til meget, kunne det være lækkert at sige HEEEEJ til noget nyt og sundt OG godt for min krop – også når der skal snackes ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Jeg er top motiveret til endelig at få mig skilt af med 15 kg. Hvor de resterende 6 kg. Er Babyovervægt :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi keg blev vegetar for over et år siden, som del af et mindre vægttab.. Jeg har tabt mig lidt nu, men mangler stadig det sidste! Og jeg elsker bare Thomas rode og hans ideer om livet og mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hvidbjerg Andersen

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve dette koncept, da jeg syntes det ser super lækkert ud, og så er jeg nået dertil, hvor jeg virkelig har brug for at komme ud af “sukkerfælden”. Jeg går sukkerkold HVER dag henad eftermiddagen, og HVER gang ryger der noget usundt ind. Det sker flere gange om dagen, og det har nu resulteret i en vægt der aldrig har været højere, og et selvværd der kan ligge på et meget bette sted efterhånden. Jeg har brug for at komme ud af min dårlige vane med at spise slik hver dag, og istedet få nogle sundere alternativer til ” den lille sult”. Syntes disse boxe og snacks ser super lækre ud, og ville rigtig gerne afprøve, om de kunne være en hjælp for mig, så jeg kan ændre mine usunde vaner… Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie I. B

  Jeg går på gymnasiet, og især hen ad eftermiddagen er jeg totalt energiforladt, træt og snack sulten melder sig. Jeg ender dog oftest med at gå ned i kantinen eller på tanken og købe noget dyrt og usundt :-( Jeg ville derfor bruge det som et supplement når snacksulten melder sig, som kan hjælpe når energiniveauet og koncentrationen dvæler i 4. modul. Samtidig sparer jeg penge og det er et sundt og lækkert alternativ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Jeg mangler inspiration til nogle rigtig lækre snacks, da jeg har en super aktiv hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne I

  Jeg ville elske at vinde disse lækre sager, da jeg elsker små snacks, men det bliver ofte usunde snacks jeg vælger. Dette ville hjælpe mig til at starte på en sundere livsstil, som jeg har ønsket i lang tid, men aldrig har taget mig sammen til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Bendixen

  Ihh en lækker præmie af vinde.
  Grunden til at jeg gerne vil vinde, er at jeg egentlig gerne vil have en sundere livsstil og snacks er en stor vinder hos mig, men det er ikke altid lige de sundeste snacks. Mit problem er egentlig ikke min vægt, for jeg er så heldig at være et af de mennekser med et højt stofskifte, men det er bare virkelig sjældent at jeg føler mig fuldstændig mæt, så at prøve sådan en diæt boks, synes jeg kun kunne være spændende. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe C

  Åh jeg ville elske at vinde disse sager! Det ser ret lækkert ud, og at vinde ville forhindre mig i hver dag at have en indre kamp om hvorvidt jeg skal tage endnu en nutella-mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det lyder som et super fedt koncept, og hvis jeg nu skulle være så heldig at blive vinderen af boksen, ville jeg dele den med min veninde. Vi har lige fået læseferie, og har besluttet os for at gå på juicekur, så vi måske kan få smidt et par kilo inden vi skal til England i sommerferien! Så boksen ville da ikke gøre andet end gavn, for vores lille plan ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Hav

  Den åbenlyse grund til at ville vinde denne lækre præmie er at sommeren er for døre, og enhver trang til is, kage og slik banker utrolig meget på, og da jeg sidder herhjemme og læser op til eksamen og skriver opgave, ville det være rart med et par sunde snacks. Derudover er jeg nysgerrig på selve diæten. Jeg tænker lidt at det ville hjælpe mig med at spise mindre portioner, og gøre min krop sommerklar :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Hansen

  Jeg synes simpelthen det her koncept lyder spændende, og jeg har gennem længere tid har haft store problemer med min hofte, hvilket har resulteret i en vægtøgning. På 10 kilo. Og jeg tænker at det her kunne være en god start på et vægttab: Fingers crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Lindruå

  Det er egentligt mest for nysgerrighedens skyld. Jeg er personligt, rigtig godt til at snacke, og kan derfor hurtigt køre død i de ting, jeg nu snacker. Derfor ville dette da være en perfekt mulighed, for en snack-elskende person, til at prøve noget nyt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror egentlig bare jeg har brug for et lidt sundere snack-alternativ frem for den kage, slik og pålægschokolade jeg ellers normalt spiser.. Og så ønsker jeg egentlig bare en sundere livsstil, vægten har jeg det fint med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Røddik Hansen

  Jeg har til dagligt et meget stramt program. Det er ikke altid man “tænker” lige meget over hvad man spiser. Det hele går så stærkt.
  Nu er sommerferien/læseferien igang og derfor ser jeg nu en mulighed i at starte op på sundhed og motionen.
  Jeg vil derfor blive rigtig glad for at vinde en Rode challenge boks.
  Så kan man for alvor skudt sommeren ordenligt i gang. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Hyldahl

  Jeg vil bruge det til at blive lidt sundere her inden sommeren rigtigt begynder, og forhåbentligt lige tabe de få kg så bikinien sidder ekstra godt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Frederiksen

  Har lige fået læseferie, hvilket betyder at muligheden for at spise 24/7 virkelig er blevet stor og i kampen om den lækre sommerkrop ville Appesize ikke være en dårlig ide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Super fed Konkurrrence :) Men jeg ville gerne vinde den fordi, jeg lige er begyndt på at skulle træne og spise sundere for at tabe nogle kilo for at få en sund krop, så ville dette være et skridt i den rigtige retning for at ikke falde tilbage i de gamle madvaner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kunne rigtigt godt tænke mig at vinde den boks, da jeg godt kunne tænke mig at tabe nogle kilo. Kunne godt bruge sådan en boks da det ikke kræver den store madplan, og syntes den lyder vildt lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fordi jeg altid er sulten. Måske dette er et lidt sundere alternativ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille Schrøder

  Jeg ville virkelig blive glad for at vinde denne kasse! Ikke kun fordi det er lækkert, men samtidig er det sundt! Jeg ekstrem god til at snacke, og det bliver ikke altid det sunde valg. Denne kasse ville gøre det en del nemmere at tage det sunde valg når man har lyst til noget at spise. Jeg ville ikke specifikt bruge det til at tabe mig, men vil gerne prøve at leve mit liv sundere.
  Håber at jeg bliver den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville vildt gerne vinde den her boks, da nødder og snacks virkelig er min favorit-snack. Det ser jeg også, at du er ret glad for ;;-). Jeg er godt nok også slem til at snacke hele tiden… bare fordi jeg ikke kan lade være. Lige nu sidder jeg og læser til afgangseksamen i folkeskolen, og jeg på ærligt sige, at det til tider er meget nemt at knække en plade chokolade frem for at anrette en lækker frugtsalat. Hvis bare det var nemmere at være sund, hahaa. Line, daglig følger af din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie kildehus Petersen

  Jeg skal vinde den boks, fordi at en livsstil på su desværre indrager en masse pasta og pose kartoffelmos. Når huslejen og tegningerne er betalt, er mit madbudget på det små 1000kr. Jeg er løbet tør for gode ideer, og svømmer rundt igennem de samme 10 retter, af den ene grund at de er billige. Jeg er altid sulten, men har simpel hen ikke råd
  Til at snacke.. Ævbæv. #studerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Kære Johanne.
  Jeg ville blive noget så sommerglad af at vinde denne kasse.
  Jeg har været fedt-forskrækket i mange år nu, og dermed ikke fået tilført fedtstoffer og næring nok. Jeg er nu ved at indse hvilke konsekvenser det har for mit velbefindende og min krop i det hele taget, og denne kasse ville give mig muligheden for at indføre en lækker form for næring i min hverdag.
  Jeg krydser fingre!

  De bedste hilsener

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  for at sikre en bedre livsstil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi Bolis

  Jeg har taget voldsomt på af noget medicin jeg har fået (Risperdal), men som jeg ikke tager mere, har fået noget nyt og bedre medicin.. men da jeg var på risperdal tog jeg som skrevet voldsomt på, og jeg vil bruge kassens indhold til at komme ned i vægt igen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hvam

  Jeg ville blive lykkelig over sådan en kasse!! Jeg ville bruge indholdet til at prøve at få gang i en sundere hverdag. Med arbejde i Magasin og skæve/sene arbejdstider, er det svært at have overskud til at lave mad osv, hvilket ofte resulterer i for lidt mad. Jeg har også lige været ramt af kyssesyge, så er også sikker på, det ville give mit immunforsvar et lille kick med sådan en omvæltning! Derudover håber jeg på snart at kunne få smidt de 5-6 kilo jeg har kæmpet med i 2-3 år nu.. Jeg har for nyligt fået en smækker lækker kæreste, og det kunne da være fedt at kunne føle sig lige så smækker lækker, når man ligger der uden alt for meget tøj på (you know… hæhæh)
  Ej, men fed konkurrence og mega fed præmie! – Krydser fingre ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Holm Sørensen

  Jeg har fået konstateret for højt kolesterol, det vil sige jeg ikke kan snacke, på samme måde som før. Derfor vil jeg bruge kassens indhold, til at lave min snackvaner om, så det ikke bliver helt surt for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Jeg vil gerne leve lidt sundere, end jeg allerede gør, men det skal ikke være surt. Jeg ville bruge boksens lækre sager under eksamensperioden hvor der ikke er så meget tid til madlavning og snacks ikke nødvendigvis behøver at være haribo og pringles ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sand

  Fordi jeg gerne vil smide et kilo eller to ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Jeg ville bruge sådan en ‘pakke’ til at sikre den sunde hverdag. Med en lang arbejdsdag, hvor træning gerne skal ligge lige før eller efter arbejde, så er jeg afhængig af, at få god energi, der kan holde mig kørende hele dagen. Jeg elsker min træning, men nogle dage kan det altså godt virke uoverskueligt at skulle træne, hvis man ikke har fået energi nok i løbet af dagen – og det er bare sådan en ærgerlig følelse! Så derfor: Til de lange dage på farten, til sundheden og til nydelsen, da jeg elsker lækker mad og god energi :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie madsen

  Jeg vil bruge den til at komme tilbage på rette spor. Har selv lige været ude at rejse i lang tid, og der er jo så meget lækkert og usundt, som man har savnet på turen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla S.

  Lige ved siden af mit gymnasium ligger 7/11, så det er alt for nemt bare, at gå over og købe diverse baby bites og yakitori kyllingespyd! Så det kunne være lækkert, at få nogle af de lækre snacks med i tasken, og se hvordan det påvirker ens krop og energi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Jeg vil bruge præmien som en nem og sund ‘rettesnor’ gennem en stresset eksamensperiode. Så kan jeg holde sommerferie med god samvittighed bagefter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Som en lækker kickstarter på en sukker-detox..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  Fordi vi har en vanvittig og skør nøddeafgift i Danmark, som gør, at jeg ikke har råd til at spise nødder (det er super trist, for jeg elsker dem!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Er igang med omlægning af mit liv og er begyndt at træne rimeligt ok i fitness. Vil gerne trimmes lidt og håber din præmie kan hjælpe mig på vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve denne boks. Det vil være en god start på det vægttab, som jeg har taget antrit til at begynde :lion: med hele året. Umiddelbart lyder det som noget, der vil passe perfekt ind i min hverdag, hvor jeg aldrig har tid til at lave mad før aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej Johanne.
  Jeg kunne da helt sikkert godt tænke mig at vinde denne boks!! Mums!
  Jeg er 20 år og er flyttet sammen med min kæreste (og hans noget så fantastiske hund), samtidig er jeg i fuld gang med forberedelserne til mine sidste eksaminer inden jeg bliver student (og jeg glæder mig!!). Det kan gøre det lidt svært som udeboende under uddannelse at eksperimentere med den sunde kost og livsstil, da det både kan kræve tid… Og penge… Det ville derfor være super fedt at prøve denne diæt og det kan forhåbentlig nå at gøre mig en smule mere “fit” inden den LÆNGE ventet vogntur!! You never know og måske det kan give mig motivationen tilbage til at fortsætte en sund livsstil!
  Mange knus og kram fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det dér er sgu da aaaalt for lækkert!
  Jeg ville anvende boksen for at slippe af med den der oppustelige maven jeg så ofte får – det er altså ikke just et kønt syn eller behageligt for den dags skyld. Desuden er jeg den vildeste snacker, altså jeg mener hvorfor er der lys i køleskabet hvis ikke det også er fordi man skal snacke om aftenen og ikke mindst om natten?!
  Jeg rejser til Asien i september og derfor ville det være ret så rart med lidt nye snackvaner, så jeg ikke kommer til at ligne en oppustet og strandet hval på en strand i Thailand..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ikke godt tænke mig at bruge boksen som en slags udrensningskur. Jeg får ofte meget dårlig mave efter måltider, men jeg er endnu ikke klar over, om det evt. er noget, jeg ikke kan tåle. Tænker at boksen her kunne være en god test af min fordøjelse, for at se om det måske kunne blive bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Pedersen

  Jeg kunne godt tænke mig at spise, og bare blive lidt sundere i det hele taget. Det kan være svært at få tid til at motionere hver dag med lektierne der er på gymnasiet, og det at man sidder med hovedet i bøgerne hele tiden gør absolut heller ikke noget godt for kroppen, med alle de små snacks der kommer ind. Derfor kunne appesize være smart at have med på farten, og som et sundt alternativ til snacks :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Hej Johanne,
  jeg kunne super godt tænke mig en appesize boks! Grunden til dette er at jeg i en længere periode på grund af travlhed og stress med eksammener har tyet til de nemme (usunde) valg når et kom til mellemmåltider og mad på farten. Det har påvirket mig både fysisk og psykisk med dårlig enærring. Derfor er dette en oplagt mulighed til at lave en u vending på mine dårlige vaner og få boostet mig selv. Savner at føle mig frisk og mæt på den gode måde.
  Håber at du vil hjælpe mig :-)
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sujaany Pathmanathan

  Kunne godt bruge lidt sunde snacks, da jeg er sidder i læseferien og forbereder på en del mundtlig prøver, sådan en kur kunne være go’ ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilda

  Jeg gad godt kværne lidt nøddemiks og skylle det ned med birkesaft – jeg aner ikke hvordan det smager, men det ser lækkert ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er i forvejen begyndt med at spise sundt og træne igen, og en appesize boks vil da bare gøre det en del sjovere! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Mejer Nielsen

  Hej Johanne
  jeg ret nysgerrig efter at prøve det. Så det kunne være vildt fedt, at få en prøve på det. Jeg træner dagligt, og så vil det være lækkert, at have en snack med i tasken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Poulsen

  Jeg ville helt sikkert bruge disse lækreprodukter som snacks, i håb om at det vil hjælpe mig til, at holde mig væk fra sulten-for-sjov-stunderne, hvor jeg ikke kan holde mig væk fra søde sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Knudsen

  Jeg ville bruge den som snacks, da jeg har alt for nemt ved at falde i slikskålen derhjemme hver dag når jeg er sulten eller keder mig. Ville bruge den til at forhåbentlig få afskaffet en (meget) dårlig vane!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Vægttab:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Dorte

  Hej johanne :grinning:
  Jeg ville bruge produkterne som snacks, istedet for slik og chips. Det ville også være en kæmpe fordel, hvis jeg var på farten og ikke havde tid til at stå og lave mad :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Jeg er startet på at tabe mig. Jeg bruger bl.a. opskrifter fra Rodes Palæo bog. Jeg vil vildt gerne give den en skalle med sådan en omgang sunde sager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er utrolig slem til at snacke.. Og det kan være ALT! Derfor er jeg ikke sommerklar i år, og med et spark ala en kur på 11 dage, ville sommeren virke mere overskuelig for mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Fordi jeg har været ude for en grim oplevelse på jobbet – som fængselsbetjent og i en tid har levet for usundt. Trænger til et spark for at komme tilbage på rette spor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg trænger til sundhed, har været på familiebesøg, maden var god, men nu skal der ske noget for at jeg kan være i sommertøjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Jeg ville bruge det som en kickstart/motivation i forbindelse med en kur/kostomlægning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura ST

  Rigtig fed konkurrence!

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge den til at prøve at se, hvordan min krop reagerer på sådan nogeT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camiila A

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg befinder mig lige nu i en travl og stressende eksamensperiode med tre skriftlige eksaminer oveni hinanden. Det kan derfor være svært at finde tid til at lave noget ordentlig mad, hvorfor det vil være helt fantastisk at vinde den skønne præmie og få nogle gode måltider, selvom jeg sidder foran computeren og skriver opgave. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har lige afleveret bachelor, så den sidste måned+ har mine måltider hovedsaligt bestået af diverse kager fra skolens kantine. Så kunne vist godt bruge sådan en lille ‘kur’ til at komme on the right track igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Jeg er i gang med at skrive speciale, og specialesumpen har i alt for lang tid haft sine klamme indflydelse på mig.
  Det har betydet alt for meget usundt mad, alt for lidt motion og et virkelig dårligt selvbillede. Som gluten- og laktose allergiker, så kan det altså straks ses på vægten og mærkes på kroppen, når man “træder ved siden af”, og jeg har på mange måder haft en tendens til at dunke mig selv oven i hovedet med den dårlige samvittighed. Nu skal det altså være slut. Om et par måneder skal specialet afleveres, og jeg vil gerne have rettet op på mit selvbillede og tallet på vægten. Så Appesize boksen vil være perfekt til at kickstarte en sundere hverdag og et (forhåbentligt) vægttab :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ville rigtig gerne vinde den, da det ville være en god kick-starter for at blive klar til bikini-sæsonen! Jeg kunne hvert fald godt forestille mig, at man mentalt ville føle sig mere parat, når man har gjort noget godt for sin krop. Desuden så er denne pakke perfekt til mig, da jeg har gluten-allergi, og skal derfor undgå diverse madvarer i min hverdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nysgerrig og så for at spise nogle sundere snacks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstin T. Buss

  Jeg ville klart få brug for en sund snack-kurv til eksamen tiderne her … man stresser over notaer, casen og det fylder bare knolden, at man let ryger i fælden til slik… suk og op til sommeren – I need that Health snack – kurv! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Kryger Sodemann

  Til dels syntes jeg at blandingen af sunde nødder og bær er SUPER lækkert, og så trænger jeg vist også lige til et sundheds/trænings-boost inden jeg tager på ferie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  Jeg vil bytte de usunds snacks ud med en lækker pose med nødder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Er bare ret nysgerrig på nye madtrends og så gør det jo ikke noget hvis der dermed ryger et par kilo i svinget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg har længe ledt efter sunde og lækre snacks, men har ind til videre ikke fundet noget jeg rigtig kunne lide. Det her lyder virkeligt lækkert. Over det sidste års tid har jeg tabt 15 kg og dem vil jeg bestemt ikke have på igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne schelde

  jeg vil rigtigt gerne tabe mig og samtidig virker det som en spændende måde at starte op på og se hvordan kroppen reagerer på den slags mad..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  kunne tænke mig at smide et par kilo:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For at prøve noget nyt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Som en del af min livsstilsændring hvor jeg bla forsøger at sige farvel til bland selv slik …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Mira Liengård

  Det ville være det sunde alternativ til slik, i mine pauser. Og så praktisk og smart. Samtidig er stenalderkost virkelig fascinerende og mætter virkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline D

  De ville være perfekte at have liggende, så man i stedet for noget sødt eller salt (som tit bliver kørt ind om aftenen), bare kan hapse en pose nødder eller lign. Så som en hurtig og lækker snack

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Til at lære at blive sundere. Jeg er slet ikke stor eller noget, men min læge siger at jeg har mange vitamin-tal, som er ganske lave. Jeg skal igang med at spise anderledes, for at få styr på alt det jeg skal – så det ville være skønt med noget sundt at supplere med, ved siden at mine nye kosttilskud, for at komme igang med at få styr på, hvordan man virkeligt er sund!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvem vil ikke gerne smide et par kilo inden man skal i bikinien?? Ser stadig den der strandede flodhest for mig, når jeg hopper i bikinien ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ville være fedt at smide de sidste babykilo :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kunne godt have brug for at smide et par kilo inden jeg skal 3 uger til Thailand! Krydser fingre! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Trænger til at smide et par kilo inden sommeren. Har været i gang et stykke tid og er nu gået i stå :(, så det ville give et kæmpe motivationsboost med sådan en pakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Volkdal

  Hej!
  Jeg vil gerne ville denne lækre boks, da det kunne være rart at komme af med de ekstra kilo inden sommeren. Og det tror jeg Appesize kan hjælpe med :-) !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette R. C.

  Vildt lækker konkurrence!!
  Jeg vil bruge boksen som en del af mit vægttab. Jeg har været igang siden januar, og mangler kun lige det sidste – det tænker jeg at Appesize boksen forhåbentligt kunne hjælpe med.
  Derudover har jeg tit været inde og kigge på deres produkter, da de ser ekstremt spændende ud. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Lassen

  Hej Johanne :-) Tak for en fed blog! Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde, da jeg er i gang med et vægttab, og jeg har tidligere tænkt på Appesiz som et redskab til dette – jeg har bare aldrig fået det købt.. Men nu har jeg chancen, så det kunne være vildt fedt. Jeg elsker at se, hvordan min krop reagerer, når jeg indtager forskellige ting! Plus til vil være vildt motiverende (og nemt) med Appesize ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Christensen

  Jeg Har over det sidste år tabt mig 10 kilo, og de sidste 5-7 kilo skal væk nu, og de sidder bare SÅ godt fast! Et boost af det her ville være perfekt for mig! Det er rigtigt hårdt og jeg kæmper hver dag for at det lykkeds for mig! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi har snart galla, og jeg besluttede mig for en måneds tid siden at jeg skulle tabe mig lidt inden da. Og det har jeg også gjort. Men hver gang jeg begynder at tænke bare lidt over, hvad jeg spiser, tager det overhånd. Jeg kan ikke finde en balance, og det skræmmer mig helt ærligt.. så det kunne være mega fedt at prøve en pakke, så det i 11 dage er planlagt for mig, hvad jeg skal spise, uden jeg selv skal tænke over hvor meget jeg spiser. Det kunne give mig det mindre at tænke på i en ellers rigtig tætpakket tid :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Har nok levet lidt for usundt i vinterperioden,ville gerne prøve noget sund kost, så kunne det være kroppen fik lidt mere energi. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Efter stress med gymnasiet, arbejde og så videre – er der et par ekstra kilo, der har sat sig lidt omkring på kroppen. Derfor kunne det virkelig være lækkert at vinde sådan en boks. Det ville samtidig også være en hjælp tilbage til den sunde livsstil, og måske vil det gøre, at jeg kan føle mig lidt sund og dermed måske endda have det bedre med at skulle hoppe i en bikini her om en måneds tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg skal virkelig skære ned på sukkeret. Er blevet alt for afhængig af at æde en plade chokolade når jeg kommer hjem fra skole og købe en Cola i 7-eleven i frokostpausen. Nogle gode, sunde snacks er lige, hvad jeg har brug for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin H.

  Efter jeg har været ude og rejse har kiloerne sat sig her og der – jeg har virkelig været en livsnyder! Men nu, hvor det snart er bikinisæson kunne kroppen altså godt trænge til en opstramning, og selvom jeg dyrker lidt motion er kosten jo ligeså, hvis ikke mere vigtig. Så det kunne være super fedt at prøve noget nyt! (og endnu federe, hvis det rent faktisk hjælper!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har haft en bedre viljestyrke til at holde mig fra søde sager og komme regelmæssigt i fitness, men er røget ud af rytmen, og ved at det ikke lige frem bliver nemmere i den kommende eksamensperiode. Det kunne derfor være MEGA lækkert med et ‘kickstart’ som dette til at hjælpe mig tilbage på rette spor, så jeg samtidig kan blive klar til stranden :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil vildt gerne vinde en boks “Rode-challenge”. Jeg spiser i forvejen palæo/lchf inspireret og elsker at udfordre mig selv.
  Det kunne være spændende at prøve sådan en udfordring af i 11 dage og mon ikke jeg bliver afhængig? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Wongsupa

  Jeg elsker at eksperimentere og afprøve nye sunheds koncepter, og ikke mindst se hvordan de påvirker min krop! Derfor ville jeg elske at afprøve Rode Challenge boksen, så jeg kan fylde min krop med en god dosis sunde snacks i løbet af dagen, og derefter afslutte med en lækker grøn vegansk salat til aftensmad, eller nogle af mine ynglings supper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hougaard

  Jeg har en alt for sød tand og rygrad som en regnorm, når det kommer til søde sager og lidt for usunde snack ;) så jeg ville bruge den som sunde alternative og en del af mit kostomlægning og træningsforløb hos personlig træner :) altså når jeg lige kommer hjem efter en måned på bali, hvor der ikke bliver sparet på is og pandekager :) og jeg elsker forresten nødder! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også selv lige landet arbejde på en café/restaurant – her er det også rigtig nemt at snacke af vores kageudvalg eller kværne en Foccacia fra en af de 4(!) 7/11, jeg passerer på vejen… Eller at blive fristet af Dunkin’ Donuts, som jeg også går forbi. Jeg er bare så afsindigt dårlig til at finde noget, der har reel snack-material. Jeg putter altså ikke en kalkunfilet og en håndfuld bulgur i tasken! Derfor ville Appesize være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er i gang med en livsstilsændring, hvor det skal være slut med alt det sukkervand (kakao, sodavand mm) som jeg før har slukket tørsten med og så alt det hvide brød med pålægschokolade!!! ;) Jeg har virkelig været afhængig af sukker men har nu ikke spist sukker i knap 3 uger. Jeg er meget stolt af mig selv ;)Derudover har jeg en stærk mistanke om at jeg er allergisk overfor gluten, så denne pakke ville komme som sendt fra himlen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea K

  Grunden til, at jeg skulle vinde, er, at jeg altid har været en slank pige, der har været tilfreds med min krop. I 2013 kom jeg på efterskole, hvor jeg tillod mig selv at hygge mig (som jo indebære en masse usundt) med mine nye bedste venner uden at bekymre mig om min krop. Jeg gik på en gymnastik efterskole, hvor vi trænede mindst 6 timer i løbet af ugens hverdage. Alt dette forløb fint, men da jeg kom hjem, fik jeg en skade, som gjorde jeg ikke kunne dyrke nogen form for motion. Jeg har nu tabt mine muskler, erstattet det med endnu mere fedt, og der er intet, jeg ønsker mere end kunne dyrke motion igen. Det usunde mad har desværre hængt ved siden efterskolen, og er svært at stoppe på. Derfor tror jeg, at en boks som denne, ville kunne få mig på rette spor igen.
  Kh Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EmmaB

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve dette, da jeg er vild med konceptet om, hvor rent og sundt maden er.
  Jeg har desuden længe ville tabe mig og få en bedre krop, og det tror jeg, dette vil hjælpe på. Udover det er jeg sikker på, at det vil kunne hjælpe på min hud, som er præget af urenhed – men det vil ren mad baseret på naturlige ingredienser helt sikkert hjælpe på. Så jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da det også vil kunne give mig et spark i den rigtige retning mod en sundere livsstil, hvor jeg ikke bare tyer til de billige alternativer, som ikke er det bedste for kroppen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • StineV

  Jeg mangler bare nogle lækre sundere snacks midt i eksamenslæsningen. Er sikker på at koncentrationen er noget bedre med sunde snacks frem for et sukker orgie (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg er alt for god til at snacke usunde ting frem for sunde, dette vil jeg godt snart have ændret på… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Stæhr

  Jeg vælger at tilmelde mig konkurrencen fordi jeg mangler et spark i røven. Jeg har før levet sundt, men det røg i vasken her i maj måned da den stod på diverse fødselsdage, konfirmationer, bryllup og jeg kunne blive ved..
  DERFOR! Skal jeg tilbage på sporet her i juni inden sommeren for alvor banker på døren ;-)
  Jeg tænker at bruge pakken som en erstatning til alt det usunde snackeri. Fx når den søde tand brokker sig om eftermiddagen :-)
  Jeg krydser fingre for at vinde den her lækre konkurrence! (Nødder koster jo spidsen af en jetjager efterhånden…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Gaarde

  WAOW, en fed kasse du har fået hjem. Jeg kunne utroligt godt tænke mig at prøve det også, da jeg træner rigtig meget og har derfor nogen meget lange dage. Jeg er i skole fra 8:00-15:30 hver dag, hvor jeg derefter skal i fitnesscenteret og så ride, passe hest eller arbejde – hvilket resulterer i, at jeg ofte ender med at springe måltiderne over, som er super dumt, men jeg har bare ikke tid eller idéer nok til at være kreativ i køkkenet og forberede madpakker, som skal ligge og blive ulækre hele dagen. Jeg er derfor sikker på, at jeg med en kasse fyldt med lækkerier som denne, vil kunne ændre den dumme vane og gøre det hele lidt lættere. Krydser fingre herfra! Knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Frahm Jacobsen

  Hej Johanne, det kunne være super fedt at vinde de lækre snacks ;D Jeg ville bruge dem til snack og ikke til et måltid. Jeg har tit en lille müsli stang med mig, som jeg prøver at overbevise mig om er sund, selvom jeg jo inderst inde godt ved, den er stopfyldt med sukker :D Nå, men håber da jeg vinder:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida B

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg er har et højt stofskifte, og mit blodsukker falder derfor hurtigt. Istedet for at ty til den hurtige og usunde løsning, ville jeg elske at have en masse lækre snacks, der både smager godt, men som også stabiliserer mit blodsukker :)

  Kh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Johanne, fedt at der er gang i bloggen igen :-).
  Jeg har tabt mig 7 kilo siden januar, ved at træffe sundere valg, og prioritere træning, men vægttabet er gået i stå de sidste par uger, da semester eksaminerne nærmer sig med voldsom fart, og så er det bare nemmere at komme til at vælge de forkerte snacks… Jeg har længe kigget på pakkerne fra Rode, men det er lidt svært med SU… Jeg tror dog at en pakke kunne hjælpe mig med de sidste tre kilo, så jeg stolt kan vise min nye krop frem i bikini. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Det lyder helt vildt lækkert! Hvis jeg vinder, vil jeg bruge pakken til at skifte de lidt usunde snacks ud, som der desværre godt kan ryge nogle stykker ned af på en travl dag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  sommeren kommer og har jeg vidst siden januar. så siden da har jeg gået i skarp træning. har pt tabt mig 6 kg :) og er snart i mål. kan nu løbe 15 km og dødløfte mega mange kg. jeg har fået sundere livstil og spiser masse grøn. jeg træner meget og har ofte lidt hurtig mad med. det her ville være godt a have med i tasken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg kunne virkelig godt bruge et boost til at komme igang med at blive sommerklar! Jeg har svært ved at tage mig sammen, og ændre min kost, og dette ville derfor være en helt oplagt start.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg er ekstremt dårlig til at planlægge mine måltider og det går tit udover kvaliteten, da jeg så bare ender i skolens kantine. Mit studie Indebærer nogle lange dag med forelæsninger og øvelser fra 8-16 næsten hverdag. Med den kost jeg spiser nu er jeg bare for uoplagt og bliver hurtigt træt og gider ikke – derfor kunne en perfekt sammensat kost måske hjælpe på mit energi-niveau, mit overskud ifht mad planlægning og også gerne med et vægttab på et par kg !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa V

  Jeg er har en meget dårlig vane med at snacke, når jeg keder mig. Og oftest er det noget usundt :(
  Nødder er som regel meget dyre, så jeg køber det sjældent. Tingene i den boks er så lækre, og jeg er især interesseret i kokosvandet, da det er svær at skaffe (og så er det også dyrt)

  Jeg krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har førhen testet den samme diæt som du testede sidste år og var meget glad for resultaterne, som gav mig meget mere energi og overskud i hverdagen. Jeg synes derfor det kunne være spændende at teste denne diæt, for at se om den har de samme positive indvirkninger på energiniveauet, også ser det jo bare nemt og lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, for jeg helt ærligt spiser pisse usundt, uden rigtig at være klar over det. Jeg har virkelig en sød tand og jeg har brug for et alternativ til det. Det er ikke fordi jeg er overvægtig, men man skal jo passe på sin krop og jeg burde bare starte nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Det ser også vildt lækkert ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

   Hvordan slår man alle de mails fra, som man får, hvis man er kommet til at slå det til, der hedder “Giv mig besked om nye kommentarer op email” ???

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Jeg mangler nye ideer til mellemmåltider, så jeg ville dele pakken ud på mere end 11 dage, og bruge det til at suplere mine hovedmåltider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Jeg vil gerne smide 5 kg inden sommerferien da jeg skal på ferie med min kæreste og hans familie. Derudover ser det mega lækkert ud! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S

  Jeg kunne virkelig godt bruge den til sunde snacks her i eksamensperioden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jamen jeg er en af de der mennesker som egentlig kunne spise hele tiden (eller stortset), og nødder og tørrede bær er en ting jeg elsker! hvorfor ikke udvide sin horisont lidt med en appesize-box?
  Og så er det da spændende at man kan blive mæt at SÅ lidt!
  (og så siger man da aldrig nej til at smide lidt af det på sidebenene ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er egentlig bare nysgerrig :grin: derudover så må det nok også være slut med de møg usunde snacks i løbet af den laaaange skoledag! Så jeg synes at det kunne være super fedt med sådan en hyggelig boks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er lige gået i gang med en seriøs kur, og synes at det kunne være mega lækkert med appezies boks til at holde mig motiveret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Efter en voldsom maveinfektion forrige efterår, kæmper jeg stadigvæk med at få min mave i balance igen – Jeg ville elske at kunne give den en “ny start”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  jeg kunne godt tænke mig at teste om boksen indhold kunne hjælp mig med at at få noget mere energi. Jeg er i gang med at træne op til halvmarathon, og det tager rigtig meget energi, det kunne derfor være rigtig lækkert at snacke lidt i boksen super lækre sager :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er faktisk i gang med at skal tabe 20-30 kilo cirka, så det ville da være lækkert at prøve! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  jeg tror og håber det kunne sætte en stopper for min alt for store sukkertrang!
  Så jeg vil se om jeg kunne holde den, som den Challenge du beskriver :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg kunne godt tænke mig st vinde, da jeg lige nu er i gang med at tage på. Det kan nok lyde lidt underligt, men jeg har igennem en periode trænet til marathon og har nu virkeligt brug for ekstra snacks, så jeg kan få nogle flere kilo på siden;-)
  Da jeg ikke så godt kan tåle for mange kulhydrater, og idær ikke de “luftige” af slagsen ville denne boks være perfekt. Derudover elsker jeg også bare birkevand, and let’s face it. Alle ting i denne boks er bare pisse dyre, og min krop og pung kunne bare rigtig godt tænke sig denne boks:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil prøve at erstatte mine kedelige tørre rugbrødsmadder med lækkerier fra boksen til frokost! Det vil gøre min eksamenslæsning meget sjovere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg lever i forvejen forholdsvis sundt. Jeg spiser en del nødder, kerner og frø, da det giver mig en rigtig god mæthedsfornemmelse. Derfor ville det være rigtig sjovt at prøve denne intensive diæt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej Johanne, jeg har ville virkeligt gerne vinde da jeg er i gang med at prøve of tabe mig. Så det ville være sjovt at prøve med den diæet, jeg har faktisk sidet og kigget din video og opslag om Meal boxen tidligere idag, så det er endeligt meget sjovt af du laver en ny konkurrence Idag. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Johanne. Jeg har prøvet diverse kurer og diæter, men har rigtig svært ved at finde en som passer til mig. Tror at Rode challenge ville være sjov at prøve, da der ikke er særligt meget forberedelse i den. Man behøver ikke at indkøbe eksotiske specialiteter, men bare spise hvad man får med i boksen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er lige sprunget ud som vegetar og at vinde boksen ville være en super lækker måde at sætte min nye livsstil i gang på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Nielsen

  Jeg er lige flyttet i egen lejlighed, så jeg står selvfølgelig i en masse flytterod.! Jeg har desværre ikke tiden til at stå og lave mad, så det kunne være super lækkert med sådan en boks i stedet for altid at købe fx en pizza eller andet usundt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg gad godt, at vinde disse produkter nu, hvor eksamens tiden er over en. Der får jeg især spist meget usundt, og det kunne være fedt med nogle sunde produkter. Især også nu, hvor vi har fundet ud af, at motion ingen forskel gør på vores vægttab, men kun den mad vi spiser ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cicilie H.

  Jeg elsker nødder og kokus, kunne det være mere straightforward eller hvad. Plus den kolossale nysgerrige del af mig, blomstrer for at prøve det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Johanne, fedt indlæg! Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vinde, da jeg er ret vild med at snacke nødder og den slag dagligt! Jeg har i lang tid ønsket mig, at tabe mig lidt, og måske kunne det hjælpe – who knows? Og hvis det ikke hjalp, hvem siger så nej til lidt ekstra lækre nødder? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah H.

  Det kunne være så lækkert at vinde! Eksamenstiden gør, at det er svært, ikke at spise en masse forskelligt hele tiden. Det lyder motiverende med denne boks, samtidig med, at kroppen bliver “renset” igennem ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nova Hansen

  Hej Johanne
  Jeg ville elske at vinde snack’sne fra appesize, men ikke fordi jeg vil tabe mig eller pga. stressende eksamnsperioden. Jeg har et højt stofskifte og brænder derfor ret hurtigt min energi op, efter et måltid. Dér kunne det så være skide belejligt bare at have en pose nødder(eller andet) som man kunne grave frem fra tasken, så jeg ikke ender med at spise en bakke fritter, drikke en redbull eller slet ikke indtage noget føde – hvis knapperne ikke lige ligger i pungen.- Jeg kan allerede se der er 55 kommentarer så jeg er glad hvis bare du gider at læse mit ævl.

  Jah.. Jeg håber da jeg vinder!☺️
  Mvh. Nova

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde A.

  Hej Johanne, fedt indlæg! Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde, da jeg elsker at snacke nødder og den slags dagligt. Men også fordi jeg godt kunne tænke mig at tabe mig lidt, og tænkte at dette måske kunne hjælpe, who knows? Og hvis det ikke gjorde, så er det jo ikke dårligt med nogle nødder til mellemmåltid ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Har længe overvejet appesize til at være en kickstart til en sundere livstil og det passer perfekt nu her i læseferien, hvor jeg (nok ikke den eneste…) har en tendens til at snacke de søde sager ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella V.

  Umiddelbart tror jeg at jeg er den person i hele verden der har størst trang til mad hele tiden…Især når jeg har læseferie (som nu) og ellers bare ferie hvor jeg mener jeg skal hygge mig og gerne må spise 57 måltider på dagen ;-)
  Denne pakke ville derfor være pænt suitable for en alt spisende studerende som mig. (Og så elsker jeg også sunde snacks, jubi)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde N.

  Jeg har igennem de sidste 10 år altid kæmpet med min vægt og har prøvet diverse forskellige kure og diæter, og intet har lykkedes for mig, indtil det gik op for mig at det ikke handlede om at tabe mig, men om at være sund og respektere min krop. Da jeg stille og roligt begyndte at spise mindre og (prøvede!) at holde mig fra de søde sager, uden at tvinge mig selv på en stram “kur”, begyndte jeg endelig at se resultater. Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve dette! Som en god mulighed for at prøve noget nyt i kampen om at nå mit endelige mål :)

  – Dette er bare lige et godt råd til alle derude, som kæmper med sin vægt, eller (som i mit tilfælde) kæmper med at holde sig fra de søde sager; aldrig tving dig selv til at gøre noget, som du ikke har lyst til! Gør hvad du har lyst til og giv dig selv muligheden for at have en snack, men hav altid respekt for din krop og lyt efter den. Den skal nok fortælle dig, hvad den kan lide og ikke kan lide. Denne metode er ikke den hurtigste, men den HOLDER! :) Håber at alle som kæmper med vægten derude opnår resultater. Vi fortjener alle at være glad for os selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Céline

  Jeg kunne super godt bruge boksen, da jeg er windsurfer og skal optimere på min kost, for at komme i top-form. Jeg træner 7-9 gange om ugen, og forsøger at leve så sundt som det er muligt på studenterbudget. Personligt er jeg ved at teste kokosolie og chiafrø i forskellig retter, men jeg synes ikke helt det giver den energi, som jeg gerne ville finde i min kost. Derfor, skal jeg da bare prøve den boks, og se om det er den vej, der fungerer for mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Johansen

  Eksamensperiode er på vej! Flere forsker mener at det sunde fedt fra f.eks. Nødder er med til at fremme ens præstation på mange fronter. Jeg er lidt nysgerrig for om min koncentrationsevne vil blive forbedret? Alle kender til de dårlige vaner op til en eksamen hvor man propper sig med sukker og store mænger kaffe… Tror på en bedre løsning: dette er en fed mulighed for at afprøve det. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Stj.

  Nu må det være NOK! Jeg tager konsekvent på, hver gang jeg skriver semesteropgave (og denne gang har ikke været en undtagelse – afleverer i morgen, og er midt i en alvorlig skilsmisse med min vægt). Chokolade, muffins, u name it! Tror jeg har været igennem alle snack hos 7/11 dette semester – morgenmadden er endda blevet erstattet af snacks. Jeg trænger virkelig til at vinde den her boks, og få styr på mit snackeri. Ellers ender jeg med at veje 100 kg, inden jeg er færdig med mit speciale (som er den næste opgave, der venter forude). GISP!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel H

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, og det kunne jeg fordi, at jeg gerne vil se, hvor meget alle de små snacks i hverdagen betyder.
  Jeg er rigtig god til at snacke. Det er en vane jeg gerne vil af med, så måske dette kunne motivere mig til det. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg skal vinde fordi jeg er en røvfattig studerende som ikke har råd til at købe ting som nødder og tørret frugt, selvom det er noget jeg elsker virkelig højt! Desuden har jeg nogle lange dage på universitetet hvor kaninens udvalg af snacks (som man altså craver kl 15 efter 4 timers forelæsning i histologi) bestemt ikke er noget at skrive hjem om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kaaberbøl

  Jeg ville benytte denne pakkeløsning, i forlængelse af vægttab/fedttab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja R

  Vil gerne vinde fordi at jeg elsker sunde snacks! Men jeg er bare alt for god til at ty til alt det usunde!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Pettersen

  Jeg syns jeg burde vinne den, fordi jeg elsker å spise sunn og næringsrik mat så mye jeg kan! Dette blir det dessverre ikke då mye av, da jeg bor på en internatskole hvor jeg får alle måltider servert.. Dette kan være greit, men ofte er maten preget av hvite karbohydrater og mat med mye usunt fett. Jeg liker ikke! Jeg har heller ikke penger til å kunne kjøpe min egen mat for å få et sunnere kosthold, men med denne premien kunne jeg fått smakebiten på et sunt og godt liv for en stund, akkurat sånn jeg elsker det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Hald

  Jeg vil gerne vinde boksen fordi jeg går meget op i sundhed og fitness, men mit største problem er når den lille snack sult melder sig.
  Jeg arbejder fuldtid og mine dage består oftes af 10 timer på job efter fulgt af et par timer i fitness, og så er der ikke meget tid til at lave mad og slet ikke lækre sunde snacks, man kan tage med på vejen. Men budgettet er heller ikke til, jeg selv ville kunne købe boksen desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthea Berg

  Her i eksamensperioden ender jeg lynhurtigt med at suplere madpakken med shokolade og andet usundt. Lækre nøde og bærmiks ville gøre det nemt at snakke sundt i en tid hvor man ellers ikke har overskud til at tælle kalorier og tænke på sin sundhed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Thodberg

  Jeg er evigt på on&off kur. Jeg vil gerne tabe mig et par kilo, men vigtigst er det egentligt bare at leve sundt. Jeg elsker burgers, chips og ISÆR bland-selv-slik, så det er ikke lige altid jeg kan holde mig fuldstændig sund. Synes dog alligevel altid det er sjovt at prøve forskellige diæter eller holde strengt øje med mit kalorie indtag i balance med forbrændingen (bare for kortere perioder, haha) Gad virkelig gerne prøve denne diæt henover læseferien og se, hvordan det virker. Og om jeg kunne vænne mig helt af med mine slik-craving?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det kunne være mega fedt at vinde en sådan boks, da jeg ELSKER nødder, stenalderenrbrød o.l., men ikke spiser det særligt ofte, da nødder o.l. ikke just er billigt. Det ville også passe godt, da jeg er gået i gang med projekt “bliv sommerlækker” i sidste øjeblik som består af nogle flere ture i fitteren, sundere mellemmåltider, samt kun at spise, når jeg rent faktisk er sulten, så det ville være dejligt med nogle nødder i tasken til når jeg har trænet – lige til det sundere alternativ.
  Xoxo Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Benn

  Jeg ville benytte boksen i forbindelse med jeg virkelig kæmper for at tabe mig! Samtidig bor jeg i Århus og studerer i Ålborg, så mine dage er lange og resulterer tit i en tur forbi kantinen for lige at købe en enkelt snack eller to, fordi det er svært at lave en så stor madpakke, så med indholdet af denne boks, tror jeg virkelig det ville kunne gøre en forskel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma P

  Jeg er MEGA god til at snacke, for mig er snack-time bare gået hen og blevet hele døgnet rundt. Og netop nu i eksamensperioden kommer jeg til at spise alt muligt andet og på meget mærkelige tidspunkter – så derfor tænker jeg sådan en “planlagt” diæt vil være en god idé – og så er det jo også helt klart det rigtige stof til hjernen! Og så kan jeg samtidig se nogenlunde ud når jeg bevæger mig ud fra min læsehule over i en bikini ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej Johanne!
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi det kunne da være spændene at prøve og jeg arbejder i tøjbutik så i løbet af en dag kan man let falde for de usunde snacks ;)
  Mvh Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Århj et godt koncept! Jeg er selv typen der snacker helt sindssygt – eller let’s be honest – bare æder mere end de fleste. Jeg er dog så heldig, at det ikke sætter sig specielt (tak til ungdommens gode gener), men, som du selv nævner, kan man nå at indtage en solid mængde tomme kulhydrater allerede inden kl er 14. Jeg spiser ellers generelt sundt og for det meste vegetarisk, men jeg har svært ved at kvitte min all-time guilty pleasure – bolle med ost, haha, måske ikke den hyppigste snack favorit i know. Konceptet med at spise nødder og drikke lækre drikke hele dagen ELSKER jeg og jeg kunne så godt tænke mig at se, om nøddesnacking vil mindske mit crave til boller med ost. I så fald tror jeg for realz at jeg vil dyrke det her koncept, så jeg kan stay fit and positive ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Aagaard

  Jeg ville elske at vinde deres pakke, da jeg går ind i en lettere stresset eksamensperiode nu, og det ville være fantastisk lige at kunne spise sundt samtidig. Jeg prøver nemlig lige nu at spise sundt, og dette ville gøre det en del sjovere :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg lige nu har læseferie og derfor nemt man komme til at spise usundt i stedet for sundt. Derudover ville det være skønt med noget lækkert at spise, når man sidder og læser hele dagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Kjær

  Uha, lækker konkurrence! Nu har jeg gennem 1 år kæmpet med min krop og personlige holdning til den. Det ville være en forkælelse i sig selv at modtage det nu når jeg ved at jeg hen over sommerferien får svært ved at holde mig fra søde sager, og da jeg starter i 3.g med 5 A fag og et ekstra valgfag efter sommerferien vil jeg slet ikke kunne overskue at tænke på sunde tanker hele tiden, så ville det være super dejligt, også rent økonomisk at have Appesize! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg har altid haft lyst til og prøve deres kasser, men har aldrig fået det gjort. Her i eksamensperioden har jeg som vegetar og halvvejs helsefreak haft rigtig svært ved at finde gode og sunde ting (Der ikke i al hemmelighed indeholder store mængder fedt og salt) at tage med til prøverne. Jeg er altid på jagt efter små måltider jeg kan have med i tasken om det så er i fitnesstasken, håndtasken eller skoletasken :-)

  Ps. Tak for en god blog Johanne, jeg elsker at læse dine indlæg og se dine videoer på youtube :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde denne pakke. Da jeg er studerende, og har næsten et fuldtids arbejde ved siden af, og så er det ikke altid man lige når at få noget ordenligt sund mad, hvilket ikke altid er så godt, når man godt kan lide at træne. Så det kunne være lækkert med sådan en kasse, hvor maden er sund, lækker og klar til at spise, når man har travlt! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Jeg kunne da helt vildt godt tænke mig sådan en boks til at gøre læseferien lidt sjovere og sundere ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Johanne
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde sådan en pakke, da en skoledag fra 8-15 hurtigt kan blive lang! Vores frokost pause ligger meget tidligt på dagen, og i de sidste par timer kan det godt knibe lidt med koncentrationsevnen. Derfor kunne det være skønt med en snack, der lige får mig back på track igen. Derudover træner jeg ofte efter skole, eller arbejder, og en sund og mættende snack ville være rar at have til de tider. Og så generelt elsker jeg bare at afprøve nyt mad :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bertelsen

  Vildt fed konkurrence! Jeg kunne godt tænke mig at vinde, da jeg har et ønske om at tabe mig, og det er noget jeg kæmper med til dagligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera Olivia

  Jeg skal helt sikkert deltage i denne lækre konkurrence! Jeg starter i 2.g her efter sommerferen, og i en stresset hverdag, hvor opgaver og alt andet fylder en del, er det ikke altid lige let at få organiseret måltider og sund mad.. Det bliver hurtigt den nemme løsning der vælges, og derfor er dette alternativ den ideelle præmie!! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den næste måned står på eksamen, og jeg har allerede opbrugt min chokolade-kvote. SÅ DERFOR har jeg brug for lidt sunde snacks. Jeg vil ikke lade dem erstatte mine måltider, men bruge dem som du-kan-fandme-godt-uden-chokolade-emma-snacks, når jeg er allermest ristet i hjernen ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne konkurrence da jeg godt kunne tænke mig at smide et par kg. her inden bikinisæsonen, og så lyder det da egentlig bare super lækkert. Kunne også være sjovt at prøve den, for at se om man rent faktisk kan blive mæt og tabe sig af det! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke T

  Super fed konkurrance! :D Ville bruge boksen til at tabe de overflødige kg som forfølger mig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Channie

  Jeg ville bruge den til at tabe nogle hurtige kilo. Over det sidste halve år har jeg udviklet en kæmpe chokoladeafhængighed. Det er nu blevet så slemt, at min røv er blevet kæmpe stor og ikke længere kan være i mine bukser! Og endnu være, den er næsten for stor til min studenterkjole!!! Så please Johanne, hjælp en fattig pige til at kunne passe sit tøj igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har lige vundet billet til halvmaraton den 21. juni, og har lige overstået en rimelig heftig IB studenteruge….. Så jeg har my work cut out for me! Kunne godt bruge sådan noget hurtig og sundt mad til at kickstarte min normale sunde livsstil, skære ned på fest cigbob’sene, alkoholen og nemme kalorier :) Krydser fingre

  Tak for god blog. Er vild med de nye søndags tiltag. God onsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathali

  Jeg ville bruge den til at snacke på, jeg køre enormt meget i bus og har det med at spise en snickers til at holde sulten nede. Det har gjort at jeg har taget 7 kilo på, som jeg meget gerne vil tabe igen. Jeg bor sammen med min kæreste og vi har ikke meget at bruge på “snolder” så jeg ville ELSKE at prøve det af før jeg betaler for det. Deltog også i sidste konkurrence, og håber rigtig meget på at vinde. Så kan jeg også dele med min kæreste der har taget 20 kilo på. Vi krydser alt hvad vi har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Jeg vil gerne vinde, da jeg er i gang med projekt tab-dig-de-der-5-kg-før-sommerferien, og det kunne være rigtig rart med nogle gode ideer (og lækre snacks selvfølgelig)!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Vil bruge boxen til det sidste måned på efterskolen, for der kan man nemt komme til at spise noget usundt når der så meget fritid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Møller

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde en boks for nysgerrighedens skyld. Jeg arbejder på at få lidt sundere vaner ind i min hverdag, fremfor lige at hapse en knoppers eller mælkesnitte i pauserne på job. Og af den grund kunne det da være vildt fedt at vinde sådan en boks :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg kynne rigtig godt tænke mig at vinde, fordi jeg mangler nogle lækre og sunde til at snacke på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Andersen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde en boks, da jeg godt kunne bruge noget ny inspiration til min kost og en kost der mætter mig nok til ikke hele tiden at proppe søde sager i munden.. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg prøver at komme min akne til livs. Jeg ved at kost har en stor indflydelse på dette, men da jeg er studerende har jeg ikke altid råd til de sunde og lækre løsninger som er gode for kroppen både indvendig og udvendig.
  Jeg håber derfor, at jeg får vinder boxen, så jeg kan få en masse gode antioxidanter og vitaminer mm. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lydia Sørensen

  åh! Lige en konkurrence for mig!
  Som travl studerende, der i øjeblikket er ved at ligge sidste hånd på en stor opgave (læs: 15 timer på skolen HVER dag), er det rigtig svært at få den rigtige næring. Jeg lavede madpakker i starten, men da butikkerne har lukket når min studiegruppe og jeg pakker sammen, og i takt med at køleskabet bliver mere og mere tom, ville en sådan pakke helt sikkert sikre mig at spise ordentligt!
  Jeg vil dele den med min projektgruppe, da vi alle er i samme position.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Fordi det skal være slut med kagespisning og nutellamader i smug..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Sørensen

  Jeg ville bruge den som små mellemmåltider, så jeg undgår at spise så meget sukker :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg har en frygtelig trang til sukker og søde sager, så snart jeg nærmer mig eftermiddagen. Det vil boksen forhåbentlig kunne afhjælpe :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla Wilki

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde den boxs, så jeg evt. kunne komme lidt igang med at smide nogle af de sidste kilo, så jeg er klar til Cuba til sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde en Rode Challenge boxs, da jeg synes det ser vildt lækkert ud og er en smart måde at udskifte de usunde snacks med nogle sunde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise thorstein

  Puha jeg snacker enormt meget. Og det er ikke altid det sunde. I need healthy snacks! Og da jeg har rygrad som en regnorm, kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde sådan en fætter der!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Ritz

  Uhh jeg prøvede Appesize sidste gang, da du også annoncerede med det, men det er jo ved at være lang tid siden :-)
  Jeg vil bruge det for at gøre min hverdag nemmere. Jeg arbejder på en skole, som lærervikar og det er ikke altid man får pause, så det er tit det er en chokoladebar som ryger ned og det er jo ikke et sundt :-) så mine fingre er krydset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Juul

  Lækker konkurrence!
  Jeg tænkte at siden jeg er forholdsvis broke for tiden, så ville det være lækkert at kunne (delvist) leve af sådan en boks på roskilde-festival :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Langkjær

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig denne box, da det ville være sådan en nem og dejlig måde at få kroppens daglige behov tilfredsstillet på. Især når man har stressende og lange dage – så kan det godt være svært at finde tid og overskud til at lave sunde og nærende måltider. Så ville appesizeboxen kunne gøre en kæmpe forskel! Så kan jeg med god samvittighed lade nogle andre styre, hvad jeg skal indtage i løbet af en dag og vide, at jeg har gjort noget godt for min krop! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Godsk

  Jeg er ikke i gang med et større vægttab, men har ganske enkelt brug for andre fødevarer som kan erstatte, ja babybites fra 7/11 og andre snacks m.m. Og når man lever på SU, er det ikke det jo desværre ikke det sunde alternativ som er det billigste.
  Jeg ønsker at vende mig af med den store trang til at snacke usunde ting dagen lang, og vil være meget interesseret i at prøve kræfter med denne challenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Michaelsen

  Super lækker konkurrence!;)
  Jeg skal vinde, fordi jeg lige siden første gang du prøvede Appesize, har overvejet om det kunne være noget for mig, men har aldrig fået taget mig sammen til at springe ud i det. Jeg skal ikke “tabe mig”, men kunne godt tænke mig at smide lidt af det ekstra hist og her. Derudover er jeg også meget nysgerrig omkring, hvad det egentlig er for noget, og om hvordan det smager:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bache

  Det vil være mega lækkert og vinde denne her konkurrence. Jeg er begyndt med et mindre vægttab, men kan godt være svært lige for tiden da jeg går i 1 g og årsprøverne og DHO hænger en lang ud af øren og så i stedet for at købe noget sundt, køber man usundt da man tror det giver mere energi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Markussen

  denne box vil være fantastisk her i eksamenstiden hvor det ville være enormt dejlig med nem og formentlig lækker mad når man sidder og læser op på trøt kedelig eksamenstof
  Jeg er elsker mad og specielt god mad det kunne være spænende og se om dette kunne være en ny variation til kosten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla D. H. Olsen

  Åh, det ser og lyder godt! :)

  Jeg er ikke i gang med et større vægttab, men har ganske enkelt brug for andre fødevarer som kan erstatte, ja babybites fra 7/11 og andre snacks m.m.
  Jeg ønsker at vende mig af med den store trang til at snacke usunde ting dagen lang, og vil være meget interesseret i at prøve kræfter med denne challenge. Det ser jo faktisk super godt ud! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara schandorff

  Åh! Jeg skal vinde denne skønne konkurrence fordi jeg er hoppet med på den (næsten håbløse) vogn mod BIKINI BODY! Eller, jeg prøver i hvert fald. Og jeg har et syndligt arbejde i en bager, så det kan være svært ikke at komme til at snacke usundt! Og så elsker jeg bare kokus og nødder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve dette. Det er nogle gange lidt for nemt bare lige at snuppe et eller andet usundt med på farten. Med sådan en boks er det måske nemmere at planlægge de små måltider i løbet af dagen. Jeg vil i hvertfald rigtig gerne give det et forsøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  Juice-kur, 5:2 kuren mm.. you name it.Har prøvet mange ting og synes det er sjovt at udfordre min krop og min psyke. DOG er palæo gået min næse forbi. Nok fordi det er lidt pebret til en broke studerene.. Dette er oplagt og intet mindre end STJERNE LÆKKERT!!!! Wuuu krydser hvad krydser kan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Vittrup

  Ej, det kunne altså bare være det dejligste at vinde denne konkurrence!!! :D
  Jeg er i gang med et vægttab, men har på samme tid et fuldtidsarbejde hvor jeg ved siden af også skal prioritere at træne. Det gør jeg gerne, men jeg halter lidt efter at få lavet den korrekte mad, da jeg simpelthen er tom for energi når jeg endelig kommer hjem og har “tiden” til det, men egentlig bare vil på hovedet i seng… Det ville gøre hverdagene så meget lettere for mig, og jeg ville nok bare bruge dem som snack eller før-trænings bites ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: PLAYSUIT MED SNØRRE & ANKELSTØVLER